Koristi se za kontrolu osvetljenja višebojnih LED traka i modula
Omogućava pojačavanje, smanjivanje intenziteta svetlosti, promenu boje i odabir svetlosnih efekata
Poseduje WiFi konekciju koja omogućuje jednostavno upravljanje rasvetom putem aplikacije
Preko aplikacije se mogu napraviti grupe za kontrolu tajmera i scenarija osvetljenja
Napon: 12-24V DC
Maksimalna snaga na izlazu: 180W (12V) / 360W (24V)
Maksimalna struja na izlazu: 3x 5A
Poseduje IP20 zaštitu
Dimenzije: 70 x 40 x 20mm
Deklaracija
Proizvođač: Tuya
Model: KON-T15
Naziv i vrsta robe: Kontroler rasvete
Zemlja Porekla: Kina
Uvoznik: Elementa d.o.o.
Recenzije korisnika
Ocena
3
Dobar proizvod, ali mogao bi bolje
Recenzija odOlivera
Kupio sam ovo kao poklon i prijatelju se stvarno svidelo! LED rasveta izgleda spektakularno, a kontroler je lak za koriscenje. Pakovanje je stiglo na vreme i dobro je zastiteno. Jedina mala mana je sto aplikacija ponekad spora da se konekcija uspostavi, ali kad krene - sve je super. Za cenu - zadovoljan sam!
Ocena
2
Nekako radi, ali ima problema
Recenzija odSnezana
Kupili smo za dnevnu sobu jer je žena htela da menja boje svetla. Prvi dan je bilo fora, ali aplikacija često ne prepozna kontroler. Moram da resetujem svaki put kada ga uključim. Svetlo je okej, ali za ovaj novac sam očekivao da bude pouzdanije.
Ocena
5
Odličan kontroler, svetla kako treba
Recenzija odNikola
Kupili smo ga pre mesec dana i stvarno smo zadovoljni. Deca mogu da bira boje koje im se sviđaju u sobi, a meni se svidja što je jednostavan za korišćenje. Moja žena kaže da joj se posebno svidja što može da podesi intenzitet svetla. Radi bez problema, brz je i pouzdan. Svaka preporuka!
Ocena
5
Odličan kontroler, radi kako treba
Recenzija odTeodora
Instalirao sam ovaj Tuya kontroler na nekoliko projekata i moram reći da sam zadovoljan. Povezivanje preko Wi-Fi-ja je bilo bez problema, aplikacija intuitivna. Ključna stvar za nas instalatere - uređaj je stabilan, nisam imao nikakve ispade tokom rada. RGB kontrola glatka, bez trzanja. Sa 180W kapaciteta rukuje dobro čak i većim setovima LED traka. Klijenti su zadovoljni jer mogu da kontrolišu iz bilo kojeg ugla kućnog broja. Kvaliteta izrade vidljiva - konektor solidan, bez neke jeftinošće. Preporučujem za profesionalne instalacije.
Ocena
4
Odličan poklon, malo nekompletna uputstva
Recenzija odGoran
Kupio sam ovo kao poklon mojoj sestri i bila je oduševljena! RGB svetla izgledaju fantastično u njenoj sobi, boje su žive i promene se bez problema. Stiglo je na vreme i lepo pakovano. Jedina manja zamena - uputstva bi mogla biti detaljnija za početnu konfiguraciju, al nakon nekoliko pokušaja sve je radilo. Za cenu stvarno odličan izbor!
Kontroler KON-T15 upravljanja je namenjen RGB višebojnim LED trakama i modulima na naponu 12–24V DC. Maksimalna izlazna snaga iznosi 180W pri 12V, odnosno 360W pri 24V.
Kako se upravlja KON-T15 kontrolerom?
Kontrolerom se upravlja putem Wi-Fi mobilne aplikacije. Moguće je menjati boju, podešavati intenzitet svetlosti, postavljati tajmere i kreirati grupe i scenarije osvetljenja.
Koja je IP zaštita kontrolera?
Kontroler ima IP20 zaštitu, što znači da je namenjen za unutrašnju upotrebu u suvim prostorima, bez izloženosti prašini i vlazi.
Da li je originalan Tuya proizvod?
Da, u ponudi su isključivo originalni Tuya proizvodi sa zvaničnom garancijom. Uz kupovinu dobijate fiskalni račun.
Sve za ozvučenje, video nadzor, kablove, baterije i rasvetu na jednom mestu
U našoj ponudi izdvajamo proizvode koji su zasluženo stekli poverenje kupaca širom Srbije. Bilo da opremate dom, poslovni prostor ili vozilo, kod nas ćete pronaći najtraženije artikle iz oblasti
ozvučenja,
video nadzora,
TV prijema, kao i
interkonekcijskih kablova,
baterija i punjača i
LED rasvete. Naši proizvodi nisu samo popularni – oni su i provereni u praksi, po meri Vaših potreba i standarda.
Posetite nas u Beogradu (Svetozara Markovića 17) i Požarevcu (Kosančićeva 23).
Validate your login
Ulogujte se
Create New Account