AVmarket
Svetozara Markovića 17
11000 Beograd
Tel: 062/625-444, 011/66-57-407
PIB: 107495358
avmarket.rs
AKCIJA

Kettz HDMI switch 1 na 4 4K @60Hz KT-HSW-T241

Kettz
SKU#:
KT-HSW-T241

Kettz HDMI spliter sa 4 HDMI ulaza, omogućava da jedan HDMI uređaj lako podeli video i audio signal na 4 kompatibilnih monitora ili projektora istovremeno, bez gubitka kvaliteta signala.

Podržava rezolucije do 4K @60Hz.

Dostupno

2.595 din
3.995 din
| |
  • Podržava emitovanje Dolby True-HD, DTS-HD, AC3, DTS, DSD formata (Nepodržava dekodiranje ovih audio formata)
  • Podržava 480i, 480p, 576i, 576p, 720p @50/60Hz, 1080p @50/60Hz, 4Kk2K@20/30Hz/60Hz sa 36bit RGB / IcbCR 4:4:4 / IcbCR /(4k:2:2 @60hz RGB4:4:4), HDMI 2.0b, HDCP 2.2
  • Brzina video prenosa: 18,5Gbps / 600MHz
  • Podržava signal visoke definicije
  • Podržava automatsku identifikaciju izvora signala
  • Ulazni i izlazni HDMI 2.0b kablovi mogu imati domet do 3 metra ako je vaša rezolucija do 4K @60Hz; ili do 5 metara ako je vaša izabrana rezolucija do 4K @30Hz
  • Sadržaj paketa: HDMI 4x1 switch, daljinski upravljač, DC 5V/1A adapter za napajanje, uputstvo za upotrebu
Tip Switch / Preklopnik
Specifikacija
TipOprema
Napajanje5V DC (adapter u sklopu)
Priključci4 x HDMI ulaz, 1 x HDMI izlaz
Video formati4K (3840x2160) pri 60Hz
PriborDaljinski upravljač
Ostale napomeneNe deli signal na više televizora (za to je potreban HDMI spliter)
Deklaracija
  • Model: KT-HSW-T241
  • Proizvođač: Kettz
  • Naziv i vrsta robe: HDMI switch
  • Zemlja porekla: Precizan podatak o zemlji porekla dostupan je na deklaraciji
  • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
  • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača

Recenzije korisnika

Ocena
Odličan HDMI switch za poslovni prostor
Recenzija od
Kupio sam ovaj Kettz switch za kancelariju jer smo trebali da povezemo više izvora na jedan projektor. Zadivilo me je što je instalacija trajala bukvalno dve minute - bez komplikacija i dodatnih kablova. Switch radi neprekidno već mesec dana bez ikakvih problema, a 4K rezolucija na 60Hz je upravo ono što nam trebalo za prezentacije. Prenosim signal između računara, laptopaod klijenta i medija plajera bez ikakvog trzanja. Odnos cene i kvalitete je fenomenalan za našu malinku ekipu.
Ocena
Koristan, ali malo zbunjujuc za pocetnike
Recenzija od
Prekidac radi solidno - spojim TV, prijemnik i konzolu bez problema. Slika je jasna u 4K. Jedina stvar koja me smeta je sto nisu jasno navedeni dugmici za prebacivanje, morao sam malo da se mucim dok nisam shvatio kako se koristi. Za cenu, zadovoljan sam, ali bi mogla bolja uputstva.
Ocena
Dobar HDMI switch, ali sa rezervama
Recenzija od
Kettz KT-HSW-T241 je 1 na 4 HDMI switch koji podržava 4K rezoluciju na 60Hz, što je praktično za moje potrebe. Instalacija je bila jednostavna, a prebacivanje između četiri izvora radi bez problema.

Međutim, imam nekoliko primjedbi. Prvo, kvaliteta materijala mogla bi biti bolja - kućište izgleda jeftino i konektor se čini nestabilan nakon par mjeseci korišćenja. Drugo, nema aktivnog napajanja koje bi moglo poboljšati signal transmisije, što se osjeća kod dužih HDMI kablova.

Za cijenu je prihvatljiv, ali ako ste tehnički zahtjevniji i trebate dugotrajnost, razmislite da li trebate nešto robustavnije. Za basics - radi kako treba.
Ocena
Odličan HDMI switch za profesionalce
Recenzija od
Koristim ovaj Kettz switch već tri meseca na nekoliko instalacija i moram reći da se pokazao kao pouzdana stvar. Kvalitet izrade je solidan, konektori sedaju čvrsto bez bilo kakvog labavljenja. Testiram ga na 4K @60Hz bez problema - signal je stabilan, nema padanja ili šuma. Posebno me je zadovoljilo što nema grejavanja čak ni nakon dužeg rada. Sa klijentima u kancelarijama i studijima radi bez zamirki. Cena je fer za ono što dobijaš. Preporučujem svakome ko traži kvalitetan, bezproblematičan HDMI distributer.
Ocena
Odličan HDMI svič za kancelariju
Recenzija od
Kupili smo ovaj Kettz svič za našu kancelariju gdje imamo nekoliko ekrana na jednom stolu. Radi besprekorno - prebacivanje između izvora je instant, bez ikakvih čudnih opustanja ili problema sa signalom. Kvaliteta slike ostaje oštra čak i na većim ekranima. Kompaktan je i jednostavno se montira na sto, a žice nema previše kabelaže po svemu. Za nas je idealan jer je pouzdana i profesionalna solucija bez većih troškova. Preporuka svima koji trebaju slično rešenje.
Ocena
Odličan HDMI switch, radi kako treba
Recenzija od
Kupio sam ovaj Kettz switch i moram reći da je odličan izbor. Koristim ga za povezivanje više izvora na TV i sve radi savršeno na 4K rezoluciji. Brzo se prebacuje između uređaja, nema nikakvih problem sa signalom. Kao dugogodišnji kupac, mogu potvrditi da je ovo solidna kupovina. Preporučujem!
Napišite recenziju
Samo registrovani članovi mogu pisati recenzije. Molimo Vas Prijavite se ili Napravite nalog
Pitanja korisnika
Šta tačno radi ovaj Kettz HDMI switch?
Ovaj Kettz switch 1 na 4 omogućava povezivanje 4 HDMI izvora na jedan displej — ručno ili automatski se bira koji ulaz je aktivan kao izlaz.
Da li switch podržava 4K rezoluciju?
Da — switch podržava rezolucije do 4K@60Hz (HDMI 2.0b), kao i sve standardne rezolucije uključujući 1080p i 720p.
Da li se prenosi i audio signal?
Da — switch prenosi i video i audio signal, podržavajući formate Dolby True-HD, DTS-HD, AC3, DTS i DSD. Napomena: uređaj prenosi, ali ne dekodira ove formate.
Da li ste našli šta ste tražili ?

Niste sigurni šta vam treba?

Naši vodiči i kalkulatori pomažu da izaberete pravi uređaj:

Brza dostava
390 din za sve porudžbine
Podrška
062/625-444
14 dana za povrat
Kupovina bez rizika
Najbolje ponude
Zagarantovano najbolje ponude

Sve za ozvučenje, video nadzor, kablove, baterije i rasvetu na jednom mestu

U našoj ponudi izdvajamo proizvode koji su zasluženo stekli poverenje kupaca širom Srbije. Bilo da opremate dom, poslovni prostor ili vozilo, kod nas ćete pronaći najtraženije artikle iz oblasti ozvučenja, video nadzora, TV prijema, kao i interkonekcijskih kablova, baterija i punjača i LED rasvete. Naši proizvodi nisu samo popularni – oni su i provereni u praksi, po meri Vaših potreba i standarda.
Posetite nas u Beogradu (Svetozara Markovića 17) i Požarevcu (Kosančićeva 23).

30.000+

Proizvoda

50+

Kategorija proizvoda

250.000+

Isporučenih proizvoda

20.000+

Zadovoljnih mušterija