JBL audio uređaji - sinonim za kvalitet

U potrazi ste za kvalitetnim slušalicama, prenosivim zvučnicima, soundbar sistemima ili party zvučnicima? JBL audio uređaji sigurno su pravi izbor!


JBL prenosivi zvučnici

JBL bluetooth zvučnici raznih dimenzija i karakteristika pronaći će svoje mesto i u Vašoj kolekciji. Bilo da Vam je potreban prenosivi zvučnik koji staje u džep i žensku tašnu, ili robusni zvučnik koji će po potrebi dopuniti bateriju telefona, lako ćete naći omiljeni model, jer nema potrebe da više dobar zvuk bude rezervisan samo za kuću. Okupite društvo, napravite izlet i u prirodi zapevajte i zaigrajte uz omiljene pesme.

Pogledajte sve JBL bluetooth zvučnike
 

Najtraženiji Bluetooth zvučnici:


JBL slušalice

Bluetooth slušalice, Noise Cancelling slušalice, potpuno bežične slušalice ili TWS slušalice kako se popularno nazivaju, on-ear slušalice, slušalice kompatibilne sa Google Asistentom i Siri i još mnogo drugih modela nalaze se upravo ovde i omogućavaju Vam da u potpunosti uživate u omiljenoj muzici dok putujete do posla, vežbate, idete na odmor ili se uz muziku lakše koncentrišete na posao.

Pogledajte kompletnu ponudu JBL slušalica
 

Najpopularnije JBL slušalice:


Oplemenite dom najlepšim melodijama

Ukoliko volite da gledate filmove kod kuće, a nemate dovoljno mesta za pravi kućni bioskop, JBL soundbar sistemi su idealno rešenje. Soundbar zvučnici sa vuferom ili bez njega, ispuniće sobu zvučnim efektima i nadograditi zvuk svakog televizora.

Pogledajte ponudu JBL soundbar zvučnika
 

JBL Soundbarovi:


Zvučnici|Slušalice|Soundbarovi

AV Market je ovlašćeni diler za sve JBL audio uređaje. U našoj ponudi ćete pronaći vrhunske slušalice (potpuno bežične, žične slušalice, on-ear), zvučnike (bluetooth zvučnici, party zvučnici, zvučnici za kućno ozvučenje), soundbarove i opremu za auto ozvučenje (koaksijalni, komponentni zvučnici, vuferi, pojačala). Nudimo konkurentne cene u svakom trenutku, kao i specijalne popuste tokom naših akcija. Naše stručno osoblje je uvek spremno da Vam pruži sve potrebne informacije.

Sve naše proizvode možete poručiti online, na našem sajtu ili kupiti u nekoj od naših maloprodaja. Naši maloprodajni objekti se nalaze na dve adrese: Beograd (AV market, Svetozara Markovića 17) i Požarevac (AVS electronic, Kosančićeva 23).
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO