Digitalni risiveri

Digitalizacija televizije je završena i svi analogni predajnici su već isključeni. Ukoliko još uvek niste prešli na digitalnu televiziju, iskoristite priliku i nabavite odgovarajući Set Top Box digitalni prijemnik koji će Vam omogućiti da potpuno besplatno pratite sve dostupne digitalne kanale.

Za prijem digitalnog signala potreban je samo odgovarajući DVB-T2 prijemnik i obična krovna ili sobna antena za televiziju. Uz jednokratnu kupovinu odgovarajućeg set top box uređaja sada možete uživati u televiziji visokog kvaliteta i rezolucije, po ceni koja je tek nešto veća od dvomesečne pretplate za kablovsku ili satelitsku televiziju. Pripremite se na vreme i izbegnite crni ekran.

Datumi gašenja analognog signala po zonama raspodele:

Datum prelaska Zona raspodele (predajnici) Analogni signal Digitalni signal
15.04.2015. Vršac Isključen Aktivan
08.05.2015. Subotica - Sombor i Kikinda Isključen Aktivan
18.05.2015. Čot - Venac Isključen Aktivan
25.05.2015. Avala Isključen Aktivan
01.06.2015. Rudnik - Crni vrh, Tupižnica, Tornik - Ovčar, Deli Jovan Isključen Aktivan
07.06.2015. Besna kobila, Jastrebac, Kopaonik, Cer - Maljen Isključen Aktivan

Povezivanje digitalnih prijemnika je veoma jednostavno, dovoljno je samo da prebacite antenski kabal iz televizora u set top box prijemnik i zatim povežete prijemnik sa Vašim televizorom putem nekog od dostupnih video izlaza. Kod novijih televizora za povezivanje se najčešće koristi HDMI kabal, a kod starijih SCART ili kompozitni činč kabal.

Ukoliko pak Vaš televizor nema video ulaze, u ponudi imamo i STB prijemnike koji sadrže RF modulator i moguće ih je povezati na antenski ulaz televizora, što ih čini kompatibilnim sa bilo kojim modelom televizora.

Za sva pitanja i nedoumice u vezi digitalizacije ovde možete kontaktirati našu stručnu službu.

DVB-T2 prijemnici

Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO