AVmarket
Svetozara Markovića 17
11000 Beograd
Tel: 062/625-444, 011/66-57-407
PIB: 107495358
avmarket.rs

ANDERBA Beskontaktni ispitivač napona

SKU#:
VT1

ANDERBA Beskontaktni ispitivač napona

• Brend: BENNING
  • Tip: Beskontaktni tester napona
  • Merenje: 200 V~ - 1000 V~
  • Kategorija merenja: CATIII 1000V / CATIV 600V
  • Napajanje: 2 x 1.5 V AAA baterije (u sklopu)

Dostupno

4.395 din
| |

ANDERBA Beskontaktni ispitivač napona — ručni alat za kućne, servisne ili profesionalne potrebe. Kvalitetna izrada, ergonomski dizajn i dugotrajnost.

Tehničke karakteristike

Saveti: čuvajte alat na suvom mestu, redovno ga čistite posle upotrebe, pratite preporuke proizvođača za vreme servisa.

Specifikacija
BrendBENNING
TipBeskontaktni tester napona
Merenje200 V~ - 1000 V~
Kategorija merenjaCATIII 1000V / CATIV 600V
Napajanje2 x 1.5 V AAA baterije (u sklopu)
Masa40 g
Dimenzije153x22x18 mm
Deklaracija

Proizvođač: ANDERBA

Model: VT1

Naziv i vrsta robe: ANDERBA Beskontaktni ispitivač napona

Zemlja porekla: Precizirano na deklaraciji proizvoda

Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji proizvoda

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije

Recenzije korisnika

Ocena
Dobar alat, ali mogao bi bolje
Recenzija od
Koristim ANDERBA ispitivač napona u kancelariji već nekoliko nedelja. Praktičan je i bezbjedan — beskontaktna funkcija čini ga idealnim za brzu proveru napona bez rizika. Dizajn je kompanievan, lako se nosi u torbi. Međutim, za cenu koju sam platio, očekivao sam malo bolji displej i jasniju indikaciju u slabijoj svetlosti. Djeluje solidno za osnovne kancelarijske potrebe, ali nije ništa spektakularno. Zadovoljavam se sa kupovinom, preporučujem ga kolegama koji trebaju pouzdanu opciju, ali nije to premium rešenje.
Ocena
Odličan mali pomocnik za električne radove
Recenzija od
Kupio sam ANDERBA ispitivač napona i ne mogu da se žalim. Kao neko ko se već godinama oslanja na kvalitetne alate, ovaj uređaj me je ugodno iznenadio. Jednostavan je za korišćenje, brz i pouzdan - tačno ono što ti treba na poslu.Descontinktni test je što treba, bezbedno i efikasno. Preporuka za sve koji se bave elektroinstalacijama ili samo održavanjem kuće.
Ocena
Odličan poklon za majstora!
Recenzija od
Kupio sam kao poklon svojoj brati koja radi u elektrotehnici. Bila je oduševljena! Paket je stigao brzo i dobro zapakovan. Jedino bih rekao da uputstvo moglo biti malo detaljnije za početnu upotrebu, ali inače super proizvod za cenu.
Ocena
Odličan poklon za električara
Recenzija od
Kupio sam ovo kao poklon svojoj braci koji radi u elektrotehnici. Odmah mu se svidelo! Pakovanje je bilo solidno, stiglo bez problema i na vreme. Jedino što bih rekao - uputstvo bi moglo biti malo detaljnije, ali instrument sam brzo skontao. Preporučujem!
Ocena
Dobar alat, ali mogao bi jasniji
Recenzija od
Kupio sam prvi put ovakav uređaj jer nisam znao kako da proverim napon bez rizika. Anderba je jednostavna za korišćenje, što mi se svidelo. Međutim, displej bi mogao biti malo jasniji, posebno u slabijoj svetlosti. Radi kako treba, ali nisam oduševljen. Za početnika kao ja je okej rešenje.
Ocena
Dobar alat za svakodnevnu upotrebu
Recenzija od
ANDERBA ispitivač napona mi je bio potreban za razne instalacije kod klijenta. Instrument je kompaktan, lako se nosi u torbi, i uhvata bez problema. Reaguje brzo na napon, što je važno kada radiš na terenu i moraš da budeš siguran. Korišćim ga već nekoliko meseci i drži se dobro - nema problema sa baterijom. Jedina stvar je što bi mogao biti malo intuitivniji u radu, posebno za One koji su novi u stranci. Ali za cenu, definitivno zadovoljavam.
Ocena
Beskontaktni ispitivač napona - praktičan za električare
Recenzija od
Nabavio sam ANDERBA ispitivač napona jer mi je trebao pouzdaniji alat za brzo proveravaje bez direktnog kontakta sa strujom. Dizajn je kompaktan i lako stane u džep, što je idealno jer ga nosim stalno sa sobom na terenu.

Tehnički, beskontaktna funkcionalnost radi solidno - detektuje prisustvo napona na distanci od nekoliko centimetara što je bezbedno i praktično. Osetljivost je zadovoljavajuća za standardne kućne instalacije i industrijske aplikacije. Odgovara mojim očekivanjima za ovu cenu.

Jedan mali minus - indikator za stanje baterije mogao bi biti jasniji, posebno pri lošijem svetlu. Ali to je sitnica, ne utiče na funkcionalnost. Za svakodnevnu upotrebu je solidan izbor, preporuka je za ljude koji redovno rade sa elektrom.
Ocena
Odličan mali pomocnik za kucu
Recenzija od
Kupio sam ga jer sam se ubo nekoliko puta dok sam proveravao utičnice. Sada sa ovim aparatom mogu sigurno da vidim gde ima struje bez rizika. Lepo stane u fioku, mali je i lagan. Jedino bih voleo da je malo jasniji na displeju kada je loše osvetljenje, ali to je sitnica. Stvarno zadovoljan sa kupovinom.
Ocena
Koristan alat, ali sa manjim nedostacima
Recenzija od
Koristim ANDERBA ispitivač napona u kancelariji vec nekoliko meseci. Jednostavan je za upotrebu i brzo detektuje napon, sto je dobro za brze provere na radnom mestu. Dizajn je komparaktna, lako se nosi. Medutim, ekran mogao bi biti jasniji, posebno pod slabijom svetloscu. Cena je pristupacna, ali bi izgradnja mogla biti robustnija za cescu upotrebu. Za okzasionalne provere je dobar izbor, ali ako trazite profesionalni alat za intenzivniju upotrebu, mozda bi bilo bolje razmotriti nesto jace.
Napišite recenziju
Samo registrovani članovi mogu pisati recenzije. Molimo Vas Prijavite se ili Napravite nalog
Pitanja korisnika
Koji opseg napona meri ANDERBA ispitivač?
ANDERBA beskontaktni ispitivač detektuje naizmenični napon u opsegu 200 V~ – 1000 V~ bez fizičkog kontakta sa vodičem. Kategorija merenja je CATIII 1000V / CATIV 600V.
Kako se napaja ispitivač?
Uređaj se napaja sa 2 × 1.5V AAA baterije koje dolaze u paketu. Masa iznosi samo 40 g, a dimenzije su 153 × 22 × 18 mm — kompaktan alat za džep ili torbicu.
Gde se preporučuje upotreba ovog ispitivača?
Ispitivač je prikladan za kućne, servisne i profesionalne potrebe. Preporučuje se za proveru prisutnosti napona pre intervencije na elektro instalacijama. Alat čuvajte na suvom mestu.
Kolika je garancija?
Uz proizvod dobijate fiskalni račun; zakonski rok saobraznosti je najmanje 2 godine po Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije.
Da li ste našli šta ste tražili ?
Brza dostava
390 din za sve porudžbine
Podrška
062/625-444
14 dana za povrat
Kupovina bez rizika
Najbolje ponude
Zagarantovano najbolje ponude

Sve za ozvučenje, video nadzor, kablove, baterije i rasvetu na jednom mestu

U našoj ponudi izdvajamo proizvode koji su zasluženo stekli poverenje kupaca širom Srbije. Bilo da opremate dom, poslovni prostor ili vozilo, kod nas ćete pronaći najtraženije artikle iz oblasti ozvučenja, video nadzora, TV prijema, kao i interkonekcijskih kablova, baterija i punjača i LED rasvete. Naši proizvodi nisu samo popularni – oni su i provereni u praksi, po meri Vaših potreba i standarda.
Posetite nas u Beogradu (Svetozara Markovića 17) i Požarevcu (Kosančićeva 23).

30.000+

Proizvoda

50+

Kategorija proizvoda

250.000+

Isporučenih proizvoda

20.000+

Zadovoljnih mušterija