#

XBOXONE Skylanders Imaginators Starter Pack

2.395 din
Proverite dostupnost
SKU
026550

U Skylanders Imaginators Starter Pack po prvi put u istoriji, napravite svog Skylandera i uživajte u igri sa bezbroj mogućnosti.

Skylanders Imaginators Starter Pack obuhvata: Igru, Book portal za igre moći, 2 figure Skylanders Imaginators, 1 kristalnu poster karticu sa nalepnicama.

Otvorila se crvotočina u Skylanders Imaginators, iz koje je nastao sjajni Aku Aku! Došao je da najavi praznik sinhronizacije, koji se održava jednom u dvadeset godina. Svi su svetovi tada u savršenom redu. Na ostrvima Thumpin Vump postoji velika žurka na koju su pozvani svi Skylanderi. Pre dolaska, Spiro i Mages otkrivaju da je dr Neo Cortek stvorio novu zastrašujuću mašinu koja ima za cilj da poremeti ritmičku energiju ostrva tokom žurke kako bi mogao da sprovede svoj novi zli plan! Kada se mašina pokrene, neočekivano dođe do nečega što uzrokuje neravnotežu. Crash se mora udružiti sa Skilandersima i svojim večnim neprijateljem, Neo Cortekom, kako bi se sprečilo da se proslava završi, jer za ostrva Thumpin Vump neće biti spasa!

Skylanders Imaginators podržava preko 300 igračaka iz svih prethodnih Skylanders igara - uključujući Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SVAP ForceTM, Skylanders Giants i Skylanders Spiro-ovu avanturu - sa kojom se deca mogu igrati u stvarnom i virtuelnom svetu. Dodavanjem više Skylanders u svoju kolekciju, proširuju svoje iskustvo u igri. Pored toga, Skylanders Imaginators podržava lokalnu saradnju za nekoliko igrača.Oni mogu da postave dva Kristala za kreiranje ili dve igračke ili kristal i igračku u Portal Moći kako bi uživali do maksimuma!

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO