#

XBOXONE Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles

3.995 din
Dostupno
SKU
028637

Dobrodošli u Call of Duty: Black Ops III, gde je budućnost iskrivljena i mračna i gde se pojavljuje nova rasa vojnika Black Ops-a.

Call of Duty: Black Ops III kombinuje tri jedinstvena načina igre: Campaign, Multiplayer i Zombies.

Zombies Chronicles ekspanzija donosi 8 remasterizovanih zombi mapa iz prethodnih Call of Duty delova igre.

Call of Duty: Black Ops III raspoređuje svoje igrače u budućnost gde je biotehnologija dozvolila novu rasu vojnika Black Ops-a. U podeljenom svetu ovaj elitni odred čine muškarci i žene koji su poboljšali svoje borbene veštine da se brže, jače i pametnije bore. Svaki vojnik mora donositi teške odluke i posećivati mračna mesta u zanimljivoj, smeloj priči. Zombiji pružaju fantastično novo iskustvo sa sopstvenom posvećenom naracijom.

Zahvaljujući Zombies Chronicles ekspanziji proputovaćete čitavu planetu sve do Meseca i uživati u živopisnim, remasterizovanim mapama ispunjenim zombijima i neprekidnom adrenalinskom zabavom.

Kampanja je zamišljena kao co-op igra koja se može igrati sa do četiri igrača na mreži, ili pojedinačno. Multiplayer igra će biti nagrađivanija i angažovanija, sa novim načinima klasifikacije, prilagođavanja i priprema za bitku. Black Ops III može se igrati u potpunosti na mreži, a po prvi put svaka ponuda ima svoj jedinstveni KSP player i napredne sisteme.

Ovaj naslov predstavlja nesvakidašnji nivo inovacija, nikada ranije upotrebljeno oružje i veštine, i uvođenje novog i poboljšanog sistema cirkulacije tečnosti. Sve ovo oživljava napredna prilagođena tehnologija stvorena za ovaj naslov, uključujući novi AI i animacioni i grafički sistem koji redefinišu standarde koje obožavatelji očekuju od ove serije, uključujući vrhunske sisteme osvetljenja i vizuelne efekte.

Call of Duty: Black Ops III predstavlja i novi sistem lančanog pokreta koji omogućava igračima da se nesmetano kreću u okruženju, koriste kontrolisane skokove pritiska, klizače i plitke veštine u mnoštvu kombinacija, a istovremeno zadržavaju potpunu kontrolu nad njihovim oružjem u svako doba. Oni omogućavaju igračima da budu uspešni u tradicionalnom kretanju, kao i naprednim taktikama i manevrima.

  • Žanr: First-person shooter
  • Režimi: Single Player, Multiplayer
  • Platforma: Xbox One
  • Jezik: Engleski
Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?

Da li želite da Vas obavestimo o super ponudama?

Podseti me kasnije

Hvala Vam! Molimo proverite Vaš mail za potvrdu.

Oops! Notifikacije su isključene.

© 2013-2020 Sva prava zadržana od strane AV market DOO