#

XBOXONE Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles

3.995 din
Proverite dostupnost
SKU
028637

Dobrodošli u Call of Duty: Black Ops III, gde je budućnost iskrivljena i mračna i gde se pojavljuje nova rasa vojnika Black Ops-a.

Call of Duty: Black Ops III kombinuje tri jedinstvena načina igre: Campaign, Multiplayer i Zombies.

Zombies Chronicles ekspanzija donosi 8 remasterizovanih zombi mapa iz prethodnih Call of Duty delova igre.

Call of Duty: Black Ops III raspoređuje svoje igrače u budućnost gde je biotehnologija dozvolila novu rasu vojnika Black Ops-a. U podeljenom svetu ovaj elitni odred čine muškarci i žene koji su poboljšali svoje borbene veštine da se brže, jače i pametnije bore. Svaki vojnik mora donositi teške odluke i posećivati mračna mesta u zanimljivoj, smeloj priči. Zombiji pružaju fantastično novo iskustvo sa sopstvenom posvećenom naracijom.

Zahvaljujući Zombies Chronicles ekspanziji proputovaćete čitavu planetu sve do Meseca i uživati u živopisnim, remasterizovanim mapama ispunjenim zombijima i neprekidnom adrenalinskom zabavom.

Kampanja je zamišljena kao co-op igra koja se može igrati sa do četiri igrača na mreži, ili pojedinačno. Multiplayer igra će biti nagrađivanija i angažovanija, sa novim načinima klasifikacije, prilagođavanja i priprema za bitku. Black Ops III može se igrati u potpunosti na mreži, a po prvi put svaka ponuda ima svoj jedinstveni KSP player i napredne sisteme.

Ovaj naslov predstavlja nesvakidašnji nivo inovacija, nikada ranije upotrebljeno oružje i veštine, i uvođenje novog i poboljšanog sistema cirkulacije tečnosti. Sve ovo oživljava napredna prilagođena tehnologija stvorena za ovaj naslov, uključujući novi AI i animacioni i grafički sistem koji redefinišu standarde koje obožavatelji očekuju od ove serije, uključujući vrhunske sisteme osvetljenja i vizuelne efekte.

Call of Duty: Black Ops III predstavlja i novi sistem lančanog pokreta koji omogućava igračima da se nesmetano kreću u okruženju, koriste kontrolisane skokove pritiska, klizače i plitke veštine u mnoštvu kombinacija, a istovremeno zadržavaju potpunu kontrolu nad njihovim oružjem u svako doba. Oni omogućavaju igračima da budu uspešni u tradicionalnom kretanju, kao i naprednim taktikama i manevrima.

  • Žanr: First-person shooter
  • Režimi: Single Player, Multiplayer
  • Platforma: Xbox One
  • Jezik: Engleski
Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO