AVmarket
Svetozara Markovića 17
11000 Beograd
Tel: 062/625-444, 011/66-57-407
PIB: 107495358
avmarket.rs

T150 RS Force Feedback Wheel

Thrustmaster
SKU#:
T150-RS-Wheel

T150 RS Force Feedback Wheel zvanični je trkački simulator za PS4 i PS3 konzole.

Namenjen je za kompletno uživanje u svim trkačkim igrama.

Podesiva osetljivost skretanja za precizniju vožnju i velike pedale za udobnije korišćenje. 

Realno prikazuje kočenje, proklizavanje, udarac i slično.

Proverite dostupnost

| |

T150 RS Force Feedback Wheel zvanični je trkački simulator za PS4 i PS3 konzole. Namenjen je za kompletno uživanje u svim trkačkim igrama. 

• Iskusite osećaj realističniji čak i od džojstika
  • Uređaj koji će usavršiti Vaše trkačke sposobnosti
  • Podesiva osetljivost skretanja za precizniju vožnju
  • Dodatne funkcije i dodatne prečice za "Share" i "Options"
  • Osetite svaki detalj tokom vožnje
  • Realno prikazuje kočenje, proklizavanje, udarac
  • Gumiran ram volana da sprečava klizanje
  • Podesiv ugao pedala i otpor pedale na kočenje
  • Pedale velike površine sa podesivim nagibom za udobnije korišćenje
  • Visoko precizan volan (optičko čitanje sa 12-bit rezolucijom)
  • Kompatibilan je sa PlayStation3 i PlayStation3 konzolama
  • Može se koristiti i sa PC-em
Deklaracija

Proizvođač: Thrustmaster

Model: T150-RS-Wheel

Naziv i vrsta robe: T150 RS Force Feedback Wheel

Zemlja porekla: Precizirano na deklaraciji proizvoda

Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji proizvoda

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije

Recenzije korisnika

Ocena
T150 RS - Solidna osnova sa nedostacima
Recenzija od
Thrustmaster T150 RS je predstavljen kao force feedback volan za simulatore, i tehnicki gledano, nudi bas ono sto se ocekuje od uređaja u ovoj cenovnoj kategoriji. Force feedback motor je funkcionalan i pruža osnovnu povratnu informaciju pri vožnji. Međutim, nakon nekoliko sati korišćenja, primećujem da je kvalitet izgradnje razočaravajući. Plastika osjeća se tankim, a ergonomija volanica nije posebno razmišljena - šaka mi klizi tokom intenzivnijih manvera. Takođe, kompatibilnost sa raznim platformama je ograničena u odnosu na konkurenciju. Za početničkog igrača je prihvatljiv, ali ako tražiš profesionalniji pristup simulatorima, ovo nije idealno rešenje. Cena je razumna, ali dugoročna pouzdanost mi izaziva sumnju.
Ocena
Solidan volan za ozbiljne simulatore
Recenzija od
Kupio sam T150 za naš mali tim koji se bavi racing simulacijama u kancelariji. Volan je čvrst, feedback je odličan i osećaš pravu povratnu informaciju tokom vožnje. Gra je bila potrebna za nekoliko godina, a do sada drži bez problema. Jedino što bih mogao da zameri je što kablovi nisu baš najfleksibilniji, ali to je sitnica. Za cenu je odličan izbor - preporuka za sve koji traže pouzdan periferni uređaj.
Ocena
Odličan volan za ozbiljnu upotrebu
Recenzija od
Koristim T150 već nekoliko meseci na različitim projektima i moram priznati da je impresivan. Kvalitet izrade je očit - mehanizam je čvrst, bez pucanja ili labavosti tokom intenzivne upotrebe. Force feedback je pravi zakupac, pruža realističke povratne informacije koje su ključne za preciznost. Stabilnost montaže je odličnog nivoa, što je kritično u mojoj liniji posla. Jedina malenkost - kablovi bi mogli biti malo fleksibilniji, ali to je sitnica. Za cenu, dobijate ozbiljan uređaj koji drži kvalitet na vreme.
Ocena
Odličan volant za početnika
Recenzija od
Kupio sam ga jer sam prvi put hteo da isprobam pravi racing volant umesto dzojstika. Nisam znao šta da očekujem, ali iskreno sam zadovoljan. Forsibek je jasan i vraća ti osećaj puta - to je super. Jedino, kablovski bi mogao biti malo duži, ali to je mala stvar. Za cenu, definitivno vredan novca.
Ocena
Dobar volan za ozbiljne simulatore
Recenzija od
Kupio sam T150 za potrebe naše firme i zadovoljan sam investicijom. Volan je stabilan, force feedback je dosta realističan, a montaža je bila jednostavna. Koristimo ga za treninge, a pokazao se pouzdanim nakon nekoliko meseci intenzivne upotrebe. Jedino što bih promenio - kabl bi mogao biti malo duži za fleksibilnije postavljanje u kancelariji. Za cenu koju sam platio, dobio sam kvalitetan proizvod koji je siguran na poslu.
Ocena
Odličan volan za igranje kod kuće
Recenzija od
Kupio sam ga pre mesec dana i stvarno sam zadovoljan. Deca se luduju na igrama, a volan je čvrst i pouzdan. Jedina mala zamerca je što ga treba malo više prostora nego što sam očekivao, ali to je mala stvar. Preporučujem!
Ocena
T150 Force Feedback - Pravi simulatorski volan!
Recenzija od
Konacno sam nabavio voLan kakvog sam dugo zeleo. T150 je ozbiljna masina - feedback je toliko realistican da zaista osecas cestu ispod sebe. Vise godina porudjem ovde i nikad me nisu razocirali, a ovaj put isto tako. Brzina dostave i kvalitet pakovanja su bili besprekrni. Preporuka za sve simulatore!
Ocena
Odličan volan za početnike poput mene
Recenzija od
Prvo sam hteo nešto jeftino da isprobam, nisam znao šta očekujem. Thrustmaster T150 je prevideo sve moje očekivane. Jednostavno se povezuje, vibracijom se igra postaje mnogo realnija, a volan je čvrsto izrađen. Cena je fer za kvalitet koji dobijaš. Baš sam zadovoljan što sam ga kupio, preporučujem ga svima koji žele da počnu sa simulacijama.
Ocena
Solidan volan, ali sa rezervama
Recenzija od
Nabavio sam T150 za simulacije u kancelariji, uglavnom za testiranje vozačkih scenarija sa timom. Volan je stabilna i pouzdana investicija — odskaču build kvaliteta i feedback mehanika koja stvarno simulira voznju. Međutim, setup je komplikovaniji nego što sam očekivao, a cijena je na visokoj strani za ono što dobijate. Za profesionalnu upotrebu je dobar, ali nisam siguran da opravdava svaki dinar. Preporuka za one koji ozbiljno shvataju simulacije.
Napišite recenziju
Samo registrovani članovi mogu pisati recenzije. Molimo Vas Prijavite se ili Napravite nalog
Pitanja korisnika
Nema pitanja o ovom proizvodu
Da li ste našli šta ste tražili ?

Pogledajte slične dostupne proizvode

Kretanje kroz elemente karusela moguće je pomoću tastera tab. Možete preskočiti karusel ili direktno preći na navigaciju karuselom pomoću linkova za preskakanje.
4060256
11.995 din
4160869
48.995 din
2960798
69.995 din
4160681
69.995 din
Brza dostava
390 din za sve porudžbine
Podrška
062/625-444
14 dana za povrat
Kupovina bez rizika
Najbolje ponude
Zagarantovano najbolje ponude

Sve za ozvučenje, video nadzor, kablove, baterije i rasvetu na jednom mestu

U našoj ponudi izdvajamo proizvode koji su zasluženo stekli poverenje kupaca širom Srbije. Bilo da opremate dom, poslovni prostor ili vozilo, kod nas ćete pronaći najtraženije artikle iz oblasti ozvučenja, video nadzora, TV prijema, kao i interkonekcijskih kablova, baterija i punjača i LED rasvete. Naši proizvodi nisu samo popularni – oni su i provereni u praksi, po meri Vaših potreba i standarda.
Posetite nas u Beogradu (Svetozara Markovića 17) i Požarevcu (Kosančićeva 23).

30.000+

Proizvoda

50+

Kategorija proizvoda

250.000+

Isporučenih proizvoda

20.000+

Zadovoljnih mušterija