#

Pioneer S-31C centralni zvučnik

Od 14.990 din
Dostupno
SKU
S-31C

Tanki dizajn, optimalna performansa.

Dizajniran da zadovolji kako ljubitelje muzike, tako i ljubitelje filmova, novi audiofilski zvučnici serije 3 kombinuju pametan i tanak dizajn sa preciznom reprodukcijom zvuka. 

Tanki dizajn, optimalna performansa.

Dizajniran da zadovolji kako ljubitelje muzike, tako i ljubitelje filmova, novi audiofilski zvučnici serije 3 kombinuju pametan i tanak dizajn sa preciznom reprodukcijom zvuka. 

Kompaktna postava uključuje S-31 podnostojeće zvučnike i S31B zvučnike za police. 

Modeli serije 3 su opremljeni zaobljenim kućištem, što povećava čvrstinu i sprečava neželjeni zvuk od difrakcije kućišta.

Tehnologija fazne kontrole upravlja vremenom i faznim odzivom zvučnika kako bi minimizirala efekte dodatnog kašnjenja zvuka zbog procesa filtriranja multi-kanalnih snimaka.

Down-firing bas-refleks port poboljšava odziv niskih frekvencija podno-stojećih zvučnika, gde jedinstveni ABD (Acoustic Balance Drive) i AFAST (Acoustical Filter Assisted System Tuning) simulacione tehnologije eliminišu vertikalne talase, što rezultuje preciznim i dinamičnim basom bez niskog midrange kolorita. 

Upotpunjena sa kompaktnim crnim S-51W subwoofer-om za multi-kanalna podešavanja, serija 3 kreira potpuno neverovatno surround iskustvo

Specifikacija
Specifikacija

Centralni zvučnik:

  • Drajver: 2 x 100 mm fiber-glass membrana
  • Visokotonac: 25 mm
  • Kućište: Bas-refleks
  • Impedansa: 6 Ω
  • Frekventni opseg: 50 - 40.000 Hz
  • Osetljivost (2.83V/1m): 84 dB
  • Maksimalna snaga: 120W
  • Dimenzije: 364 x 144 x 176 mm
  • Težina: 3.6 kg
Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Kad se Pioneer S-31C centralni zvučnik postavi iznad ili ispod tv ekrana odakle dolazi zvuk? Da li sa ekrana ili sa zvucnika?

Ovaj zvučnik je predviđen da radi kao deo 5.1 sistema. Samim tim potrebno je da imate i risiver za njega. U slučaju da tražite sve u jednom zvučniku savetujem da pogledate ponudu soundbarova.

Da li ste pronašli ono što ste tražili?

Da li želite da Vas obavestimo o super ponudama?

Podseti me kasnije

Hvala Vam! Molimo proverite Vaš mail za potvrdu.

Oops! Notifikacije su isključene.

© 2013-2020 Sva prava zadržana od strane AV market DOO