Bezbedna kupovina


Smernice za ponašanje u trgovini


Znak opasnosti

U nedelju, 15. 3. 2020. godine u Srbiji je uvedeno vanredno stanje zbog novog Korona virusa, COVID-19. U skladu s tim, uvedene su brojne mere kako bi se usporilo i sprečilo širenje virusa.

Mi Vam predstavljamo smernice koje se tiču kupovine u našim maloprodajama.

Radno vreme naših maloprodaje privremeno je promenjeno - od ponedeljka do petka od 9-16h, vikend je neradan. Radno vreme se u svakom trenutku može promeniti. Smene su skraćene i svi koji nisu u prodaji rade od kuće.


24/7 kupovina

Naš online shop Vam je dostupan 24h dnevno

Molimo Vas, da kada god je to moguće, ostanete kod kuće, iskoristite ovu mogućnost i robu poručite online. Podsećamo Vas da je za svaku kupovinu preko 2000 dinara, dostava besplatna na teritoriji Srbije. Robu takođe možete poručiti preko Vibera na broj 062/625-444.


Pozovite telefonom

Pozovite telefonom

Ukoliko Vam isuviše komplikovano zvuči poručivanje online, molimo Vas da nas pozovete na 062/625-444, posebno ukoliko imate više od 65 godina ili spadate u rizičnu grupu, i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati robu.


Plaćajte karticama

Plaćajte karticama

Ukoliko je neophodno da dođete u maloprodaju, molimo Vas da koristite kartice za beskontaktno plaćanje, kada god je to moguće.


Retail

Kupovina u maloprodajnim objektima

Imajte na umu da je u maloprodajnom objektu broj klijenata ograničen na 3. Ukoliko vidite više ljudi unutra, molimo Vas sačekajte.

Kada uđete, budite minimum dva metra udaljeni od osobe ispred Vas.

Poželjno je da robu pre dolaska u maloprodaju poručite putem sajta ili telefona, kako bismo sve pripremili i spakovali pre dolaska u radnju. Na taj način skraćujete vreme provedeno u radnji i čuvate svoje i naše zdravlje.


Retail

Radimo sve što možemo

Svi naši zaposleni se za sada osećaju dobro i nemaju nikakve simptome COVID-19 virusa, a nema indicija ni da se ovaj virus prenosi robom, ali svejedno Vas molimo da dobro operete ruke nakon uklanjanja ambalaže.

Mi smo preduzeli sve kako bismo sprečili širenje Corona virusa - svi zaposleni koji mogu, rade od kuće, sva roba se redovno dezinfikuje, naši maloprodajni objekti i magacini se redovno dezinfikuju i provetravaju u skladu sa preporukama Svetske Zdravstvene Organizacije i Vlade Republike Srbije. 

Ukoliko sumnjate da ste zaraženi Korona virusom ili imate neki od simptoma, molimo Vas da ostanete kod kuće, kako bismo sprečili širenje ovog virusa. Više informacija možete pronaći na sajtu www.covid19.rs


Sačuvajmo naše zdravlje zajedno!

Vaš AV Market tim


Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO