#

JBL GT6-5C zvučnik za kola (133 mm)

8.990 din
Proverite dostupnost
SKU
500363107410

Profesionalni komponentni zvučnici za ugradnju u prostore od 13cm, sa izuzetno niskom distorzijom i odličnim dinamičkim opsegom.

Komplet sadrži dva zvučnika od 13cm, dva visokotonca (tvitera) i dve skretnice.

Ista formula je napravila JBL-ove mobilne zvučnike kao izbor audio uređaja za kola i muzičkih zaljubljenika za više od tri decenije. Dostupni u svim najpopularnijim veličinama i konfiguracijama, JBL GT6 Series zvučnici su dizajnirani da se integrišu u većini fabričkih konfiguracija i imaju napredne materijale i tehnologije koje donose izuzetne performanse. 

Za niske frekvencije, JBL Plus One vuferske membrane isporučuju veći izlaz basa od konkurentnih membrana iste veličine. Da bi se smanjila distorzija, GT6 motorna struktura rasipa toplotu izazvanu distorzijom efikasnije od konvencionalnih motornih sklopova, omogućavajući GT6 sistemima da sviraju glasno i dugačko u JBL tradiciji.

GT6 serija zvučnika ima dizajn od 4 oma, tako da se bezbedno mogu koristiti uz bilo koju fabričku glavnu jedinicu. Sa maksimalnim snagama od 90 do 210 vati, oni će dodati pravu snagu bilo kojem audio sistemu za kola.

GT6-5C je komponentni model koji dolazi sa odvojenim vuferskim i tviterskim modulima, kao i eksternim skretnicama radi poboljšanog odziva.

Tehničke specifikacije:

  • Tip: 133mm dvosistemski komponentni sistem
  • Kontinualna snaga: 40W
  • Maksimalna snaga: 120W
  • Frekventni odziv: 70Hz – 20kHz
  • Nominalna impedansa: 4 oma
  • Osetljivost (2.83V/1m): 92dB
Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO