Garmin DezlCam LMT Europe navigacija - AV market

Flip 4

Dronovi

Garmin DezlCam LMT Europe navigacija
Garmin DezlCam LMT Europe navigacija Garmin DezlCam LMT Europe navigacija Garmin DezlCam LMT Europe navigacija Garmin DezlCam LMT Europe navigacija

Garmin DezlCam LMT Europe navigacija

 

Dostupnost: Dostupno za naručivanje

70.990,00 RSD
Besplatna isporukaBesplatna dostava

sku: 010-01457-11

 

Kamionska navigacija sa velikim ekranom od 6" i ugrađenom HD kamerom za snimanje kretanja vozila.


Sadrži detaljne karte cele Evrope, funkcije prilagođene vožnji kamiona i mogućnost besplatnog ažuriranja karata.

 
 

Takođe preporučujemo

 
 

Detalji

Prva Garmin navigacija za kamione sa ugrađenom kamerom

 • 6-inčna navigacija za kamione sa premijum karakteristikama i ugrađenom kamerom koja služi kao očevidac na putu
 • Detaljne mape Evrope sa besplatnim doživotnim ažuriranjem
 • Prilagođeno rutiranje za kamione, zavisno od veličine i težine kamiona
 • Tačke od interesa koje su visoko ocenjene od strane profesionalnih vozača
 • Upozorenja za rute, uključujući oštre krivine, visine nadvožnjaka, ograničenja težine i još više

Upoznajte novi navigator za kamione

Svaki put kada ste na putu rizikujete. Zbog toga vam je potrebno nešto više od navigacije. Sa ugrađenom kamerom dēzlCam LMT će snimiti i sačuvati svaki snimak sudara, koji može da napravi razliku prilikom određivanja krivice. Magnetni nosač vam omogućuje da lako montirate ili uklonite dēzlCam iz vašeg kamiona. Bilo da je montiran na vetrobransko staklo ili na tablu, prilagodljivo sočivo vam daje optimalni pogled na put. Takođe ima veliki 6-inčni stakleni ekran. dēzlCam je suštinska oprema za kamiondžije.

Ugrađena kamera

Čim krenete na put, dēzlCam automatski snima HD video. U slučaju sudara, Incident Detection (G-sensor) automatski čuva snimak sudara. Ili, možete ručno sačuvati snimak pritiskom dugmeta. Uređaj se može lako skinuti sa magnetnog nosača, dozvoljavajući vam da pravite fotografije štete nastale prilikom sudara. Opciono GPS obezbeđuje lokaciju, brzinu, datum i vreme kako bi dao precizne podatke o sudaru. 8GB microSD™ je uključena u paket. Možete reprodukovati snimke direktno na uređaju.

Možete reprodukovati video na velikom 6-inčnom ekranu, čak i videti na mapi gde ste bili u trenutku incidenta. Ukoliko želite, video kasnije možete pregledati na vašem računaru koristeći Garmin Dash Cam Player. Takođe postoji Snapshot funkcija na dēzlCam koja vam omogućuje da snimite fotografije, ili čak i iznesete uređaj iz kamiona kako bi napravioli fotografije nastale štete. Za čuvanje video snimaka koristite microSD karticu koja je došla uz vaš uređaj.

Olakšavajuća upozorenja na putu

dēzlCam ima detaljne mape Evrope koja sadrže informacije o zabranama za kamione kao što su: visine mostova, oštre krivine, ograničenja težine i mnogo više – kao i informacije vezane za autoputeve i magistralne puteve.

Prilagođeno rutiranje za kamione

Samo unesite profil vašeg vozila (visina, težina, dužina i opasni materijali) i otkrijte rute za kamione koje odgovaraju dimenzijama vašeg kamiona. Možete lako da menjate dimenzije prikolica. Planer rute vam omogućuje da kreirate rutu sa više stajanja kao i da planirate i sačuvate buduća putovanja.

Lako oblikovanje rute

Ukoliko preferirate da vozite određenim putevima ili kroz određene gradove, dēzlCam vam omogućuje da lako izmenite vašu rutu. Easy Route Shaping vam omogućuje da dodate jednu ili više tačaka na ruti koju vidite na ekranu i dēzlCam će izmeniti rutu za vas.

Tačke od interesa i servisi specifični za kamione

Potrebna vam je pomoć da pronađete lokacije na koje želite da idete? Pronađite tačke od interesa koje vole kamiondžije i koje su visoko ocenjene – uključujući odmorišta za kamione, stanice za merenje, parking, prenoćište i više. Takođe možete pretraživati odmorišta po nazivu ili vašim potrebama kao što su: tuševi, hot spot i pranje kamiona.

Sa dēzlCam možete jednostavno čuvati snimke I tačnost vaših izveštaja. Snimate potrošnju goriva, dēzlCam automatski arhivira pređenu kilometražu u datoj državi ili pokrajni. dēzlCam takođe ima istoriju servisa tako da možete snimiti datume i tipove servisa.

Hands-free Navigacija

Sinhronizujte vaš telefon preko Bluetooth-a sa dēzlCam zbog hands-free telefoniranja kroz integrisani mikrofon i zvučnik. dēzlCam se takođe može upariti sa Bluetooth kompatibilnim slušalicama (prodaju se odvojeno) da možete da telefonirate ili imate čak i konferncijske razgovore. dēzlCam je opremljen sa voice-activated navigacijom (nije dostupno na srpskom jeziku) tako da možete držati ruke na volanu. Samo pričajte sa dēzlCam i on će odgovoriti.

HD Digital Traffic – naše najbolje rešenje sa saobraćaj

HD Digital Traffic je naše najbolje rešenje koje je dostupno. Brzo je i besplatno – nema ometajućih reklama i pretplata, dok traje vaš uređaj. HD Digital Traffic prima informacije svakih 30 sekundi. Na putu, obaveštenje za nekoliko sekundi može da vam omogući da izbegnete višečasovna zadržavanja. HD Digital Traffic može da vam kaže koliko kašnjenje možete da očekujete I da li postoje obilaznice. Takođe može da potvrdi da li se nalažite na najbržoj ruti. HD Digital Traffic ima veću pokrivenost kako bi uključio međunarodne puteve, autoputeve, ustvari do 3 puta više pokrivenosti puteva. Kao dodatak informacijama o saobraćaju, dēzlCam prima besplatni HD Weather vremensku prognozu uključujući trenutnu temperature i 6-dnevnu prognozu (možda će biti potrebno besplatno ažuriranje softvera).

Rutirajte kroz kompleksna isključenja sa lakoćom

dēzlCam ima Active Lane Guidance (ALG). ALG koristi glasovna obaveštenja i jarko obojene strelice da nagovesti pravu traku koja vam je potrebna za vašu rutu. photoReal junction view prikazuje izlaze kao što izgledaju u stvarnom životu. Bird’s Eye junction view nudi detaljni pogled na prestrojavnja gledajući iz ptičije perspektive

Kompatibilan sa Smartphone Link

Smartphone Link je besplatna aplikacija za mobilne telephone koja povezuje vaš dēzlCam sa mobilnim telefonom (Android™ ili iPhone®). Kada su upareni, dēzlCam može da koristi internet sa vašeg telefona da deli informacije. Smartphone Link vam takođe daje pristup Garmin Live Services, korisnim informacijama u realnom vremenu koje su kao i vremenska prognoza dostupne kroz besplatnu pretplatu. Možete kupiti i premium sadržaj – kao što je napredna vremenska prognoza i slike sa kamera za nadzor saobraćaja.

Bežična rikverc kamera

Dodajte Garmin BC™ 30 bežičnu kameru (prodaje se odvojeno) tako da možete sa lakoćom da vidite šta se nalazi iza vašeg kamiona dok se krećete unazad. Kada su upareni, dēzlCam prikazuje sliku sa kamere na svom svetlom 6-inčnom ekranu. Ukoliko želite možete povezati kablom zbohg konstantnog napajnja i lakog prebacivanja sa kamere na navigaciju. Za BC30 se preporučuje profesionalna instalacija.

Up Ahead

Sa Up Ahead opcijom, sa lakoćom možete pronaći mesta koja želite bez da izlazite iz stranice sa kartom. Dok vozite, Up Ahead vas konstantno informiše o nadolazećim servisima, uključujući restorane, gorivo i bankomate. Najbolje od svega, Up Ahead možete prilagoditi tako da uvek znate lokaciju omiljenih destinacija tokom puta.

Više informacija na putu

Navigacioni ekran prikazuje vašu brzinu, ograničenje brzine, trenutnu ulicu kojom vozite i očekivano vreme dolaska. Ograničenja brzine za kamione se pojavljuju ukoliko se razlikuju od ograničenja za automobile. dēzlCam automatski menja vremensku zonu i daje vreme zalaska/izlaska sunca. dēzlCam vas, takođe, obaveštava o državnim granicama.

Milioni novih i popularnih mesta

Garmin POI baza sada uključuje dodatne informacije za pretraživanje iz servisa Foursquare®. Foursquare dodaje milione novih i popularnih restorana, prodavnica, servisa i još mnogo toga u vašem okruženju.

Besplatno doživotno ažuriranje mapa

dēzlCam LMTHD dolazi preinstaliran sa detaljnim mapama Evrope. Sa besplatnim lifetime ažuriranjem mapa vaše rute će sigurno koristiti najažurnije mape, tačke od interesa i informacije za navigaciju koje su dostupne. Nove mape su dostupne za skidanje besplatno tokom korisnog životnog veka vašeg uređaja.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 18,3cm Š x 7,6cm V x 1,2cm D
 • Veličina ekrana, Š x V: 5.4"Š x 2.8"V (13.6 x 7.2 cm); 6.1" diag (15.4 cm)
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 800 x 480 piksela
 • Vrsta ekrana: WVGA kolor TFT sa belim pozadinskim osvetljenjem
 • Težina: 319.2 g
 • Baterija: punjiva lithium-ion
 • Trajanje baterije: do 30 minuta
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da

Karte i memorija:

 • Doživotno ažuriranje karti: Da
 • Broj mogućih omiljenih lokacija: 1000
 • Detaljne karte u paketu: Da
 • Ugrađena memorija: Da
 • Mogućnost dodavanja memorije: Da

Navigacione funkcije:

 • Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..."): Da
 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da
 • Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku): Da
 • TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika): Da
 • Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova): Da
 • Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.): Da
 • Bluetooth® bežična tehnologija: Da
 • Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi): Da
 • Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati): Da
 • Trip log (zapisnik trase): Da
 • Foursquare: Da
 • Direct Access: Da

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte

Detalji

Prva Garmin navigacija za kamione sa ugrađenom kamerom

 • 6-inčna navigacija za kamione sa premijum karakteristikama i ugrađenom kamerom koja služi kao očevidac na putu
 • Detaljne mape Evrope sa besplatnim doživotnim ažuriranjem
 • Prilagođeno rutiranje za kamione, zavisno od veličine i težine kamiona
 • Tačke od interesa koje su visoko ocenjene od strane profesionalnih vozača
 • Upozorenja za rute, uključujući oštre krivine, visine nadvožnjaka, ograničenja težine i još više

Upoznajte novi navigator za kamione

Svaki put kada ste na putu rizikujete. Zbog toga vam je potrebno nešto više od navigacije. Sa ugrađenom kamerom dēzlCam LMT će snimiti i sačuvati svaki snimak sudara, koji može da napravi razliku prilikom određivanja krivice. Magnetni nosač vam omogućuje da lako montirate ili uklonite dēzlCam iz vašeg kamiona. Bilo da je montiran na vetrobransko staklo ili na tablu, prilagodljivo sočivo vam daje optimalni pogled na put. Takođe ima veliki 6-inčni stakleni ekran. dēzlCam je suštinska oprema za kamiondžije.

Ugrađena kamera

Čim krenete na put, dēzlCam automatski snima HD video. U slučaju sudara, Incident Detection (G-sensor) automatski čuva snimak sudara. Ili, možete ručno sačuvati snimak pritiskom dugmeta. Uređaj se može lako skinuti sa magnetnog nosača, dozvoljavajući vam da pravite fotografije štete nastale prilikom sudara. Opciono GPS obezbeđuje lokaciju, brzinu, datum i vreme kako bi dao precizne podatke o sudaru. 8GB microSD™ je uključena u paket. Možete reprodukovati snimke direktno na uređaju.

Možete reprodukovati video na velikom 6-inčnom ekranu, čak i videti na mapi gde ste bili u trenutku incidenta. Ukoliko želite, video kasnije možete pregledati na vašem računaru koristeći Garmin Dash Cam Player. Takođe postoji Snapshot funkcija na dēzlCam koja vam omogućuje da snimite fotografije, ili čak i iznesete uređaj iz kamiona kako bi napravioli fotografije nastale štete. Za čuvanje video snimaka koristite microSD karticu koja je došla uz vaš uređaj.

Olakšavajuća upozorenja na putu

dēzlCam ima detaljne mape Evrope koja sadrže informacije o zabranama za kamione kao što su: visine mostova, oštre krivine, ograničenja težine i mnogo više – kao i informacije vezane za autoputeve i magistralne puteve.

Prilagođeno rutiranje za kamione

Samo unesite profil vašeg vozila (visina, težina, dužina i opasni materijali) i otkrijte rute za kamione koje odgovaraju dimenzijama vašeg kamiona. Možete lako da menjate dimenzije prikolica. Planer rute vam omogućuje da kreirate rutu sa više stajanja kao i da planirate i sačuvate buduća putovanja.

Lako oblikovanje rute

Ukoliko preferirate da vozite određenim putevima ili kroz određene gradove, dēzlCam vam omogućuje da lako izmenite vašu rutu. Easy Route Shaping vam omogućuje da dodate jednu ili više tačaka na ruti koju vidite na ekranu i dēzlCam će izmeniti rutu za vas.

Tačke od interesa i servisi specifični za kamione

Potrebna vam je pomoć da pronađete lokacije na koje želite da idete? Pronađite tačke od interesa koje vole kamiondžije i koje su visoko ocenjene – uključujući odmorišta za kamione, stanice za merenje, parking, prenoćište i više. Takođe možete pretraživati odmorišta po nazivu ili vašim potrebama kao što su: tuševi, hot spot i pranje kamiona.

Sa dēzlCam možete jednostavno čuvati snimke I tačnost vaših izveštaja. Snimate potrošnju goriva, dēzlCam automatski arhivira pređenu kilometražu u datoj državi ili pokrajni. dēzlCam takođe ima istoriju servisa tako da možete snimiti datume i tipove servisa.

Hands-free Navigacija

Sinhronizujte vaš telefon preko Bluetooth-a sa dēzlCam zbog hands-free telefoniranja kroz integrisani mikrofon i zvučnik. dēzlCam se takođe može upariti sa Bluetooth kompatibilnim slušalicama (prodaju se odvojeno) da možete da telefonirate ili imate čak i konferncijske razgovore. dēzlCam je opremljen sa voice-activated navigacijom (nije dostupno na srpskom jeziku) tako da možete držati ruke na volanu. Samo pričajte sa dēzlCam i on će odgovoriti.

HD Digital Traffic – naše najbolje rešenje sa saobraćaj

HD Digital Traffic je naše najbolje rešenje koje je dostupno. Brzo je i besplatno – nema ometajućih reklama i pretplata, dok traje vaš uređaj. HD Digital Traffic prima informacije svakih 30 sekundi. Na putu, obaveštenje za nekoliko sekundi može da vam omogući da izbegnete višečasovna zadržavanja. HD Digital Traffic može da vam kaže koliko kašnjenje možete da očekujete I da li postoje obilaznice. Takođe može da potvrdi da li se nalažite na najbržoj ruti. HD Digital Traffic ima veću pokrivenost kako bi uključio međunarodne puteve, autoputeve, ustvari do 3 puta više pokrivenosti puteva. Kao dodatak informacijama o saobraćaju, dēzlCam prima besplatni HD Weather vremensku prognozu uključujući trenutnu temperature i 6-dnevnu prognozu (možda će biti potrebno besplatno ažuriranje softvera).

Rutirajte kroz kompleksna isključenja sa lakoćom

dēzlCam ima Active Lane Guidance (ALG). ALG koristi glasovna obaveštenja i jarko obojene strelice da nagovesti pravu traku koja vam je potrebna za vašu rutu. photoReal junction view prikazuje izlaze kao što izgledaju u stvarnom životu. Bird’s Eye junction view nudi detaljni pogled na prestrojavnja gledajući iz ptičije perspektive

Kompatibilan sa Smartphone Link

Smartphone Link je besplatna aplikacija za mobilne telephone koja povezuje vaš dēzlCam sa mobilnim telefonom (Android™ ili iPhone®). Kada su upareni, dēzlCam može da koristi internet sa vašeg telefona da deli informacije. Smartphone Link vam takođe daje pristup Garmin Live Services, korisnim informacijama u realnom vremenu koje su kao i vremenska prognoza dostupne kroz besplatnu pretplatu. Možete kupiti i premium sadržaj – kao što je napredna vremenska prognoza i slike sa kamera za nadzor saobraćaja.

Bežična rikverc kamera

Dodajte Garmin BC™ 30 bežičnu kameru (prodaje se odvojeno) tako da možete sa lakoćom da vidite šta se nalazi iza vašeg kamiona dok se krećete unazad. Kada su upareni, dēzlCam prikazuje sliku sa kamere na svom svetlom 6-inčnom ekranu. Ukoliko želite možete povezati kablom zbohg konstantnog napajnja i lakog prebacivanja sa kamere na navigaciju. Za BC30 se preporučuje profesionalna instalacija.

Up Ahead

Sa Up Ahead opcijom, sa lakoćom možete pronaći mesta koja želite bez da izlazite iz stranice sa kartom. Dok vozite, Up Ahead vas konstantno informiše o nadolazećim servisima, uključujući restorane, gorivo i bankomate. Najbolje od svega, Up Ahead možete prilagoditi tako da uvek znate lokaciju omiljenih destinacija tokom puta.

Više informacija na putu

Navigacioni ekran prikazuje vašu brzinu, ograničenje brzine, trenutnu ulicu kojom vozite i očekivano vreme dolaska. Ograničenja brzine za kamione se pojavljuju ukoliko se razlikuju od ograničenja za automobile. dēzlCam automatski menja vremensku zonu i daje vreme zalaska/izlaska sunca. dēzlCam vas, takođe, obaveštava o državnim granicama.

Milioni novih i popularnih mesta

Garmin POI baza sada uključuje dodatne informacije za pretraživanje iz servisa Foursquare®. Foursquare dodaje milione novih i popularnih restorana, prodavnica, servisa i još mnogo toga u vašem okruženju.

Besplatno doživotno ažuriranje mapa

dēzlCam LMTHD dolazi preinstaliran sa detaljnim mapama Evrope. Sa besplatnim lifetime ažuriranjem mapa vaše rute će sigurno koristiti najažurnije mape, tačke od interesa i informacije za navigaciju koje su dostupne. Nove mape su dostupne za skidanje besplatno tokom korisnog životnog veka vašeg uređaja.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 18,3cm Š x 7,6cm V x 1,2cm D
 • Veličina ekrana, Š x V: 5.4"Š x 2.8"V (13.6 x 7.2 cm); 6.1" diag (15.4 cm)
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 800 x 480 piksela
 • Vrsta ekrana: WVGA kolor TFT sa belim pozadinskim osvetljenjem
 • Težina: 319.2 g
 • Baterija: punjiva lithium-ion
 • Trajanje baterije: do 30 minuta
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da

Karte i memorija:

 • Doživotno ažuriranje karti: Da
 • Broj mogućih omiljenih lokacija: 1000
 • Detaljne karte u paketu: Da
 • Ugrađena memorija: Da
 • Mogućnost dodavanja memorije: Da

Navigacione funkcije:

 • Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..."): Da
 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da
 • Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku): Da
 • TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika): Da
 • Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova): Da
 • Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.): Da
 • Bluetooth® bežična tehnologija: Da
 • Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi): Da
 • Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati): Da
 • Trip log (zapisnik trase): Da
 • Foursquare: Da
 • Direct Access: Da

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte