Flip 4

Dronovi

Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom
Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom

Garmin Camper 660LMT-D Europe navigacija sa BC30 kamerom

 

Dostupnost: Nema na lageru, kontaktirajte nas za mogućnost poručivanja

67.990,00 RSD
Besplatna isporukaBesplatna dostava

sku: 010-01535-02

 

Premijum navigacija sa ekranom od 6", kartama cele Evrope i funkcijama prilagođenim kamperima.


Sadrži i posebnu listu auto kampova koju možete filtrirati prema željenoj usluzi.


Komplet sa Garmin BC30 parking kamerom za bolju vidljivost prilikom vožnje u rikverc.

 
 

Detalji

Civilizacija na zahtev

 • Izrada ruta prilagođenih veličini i težini vašeg kampera
 • Upozorenja za uslove na putu poput visine mostova, oštrih krivina, uzbrdice i nizbrdice i još mnogo toga
 • Besplatne Garmin DIGITAL saobraćajne informacije putem DAB - najboljeg rešenja za saobraćaj - direktno iz kutije!
 • Posebni direktorijumi za kampere; rezultate pretraživanja autokampova možete filtrirati prema željenoj usluzi
 • Jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da dodirivanjem ekrana u svoju rutu uključite preferirane puteve ili gradove.
 • Alat karte Nadmorska visina pokazuje moguće uzbrdice i nizbrdice na ruti
 • Garmin BC30 pomoćna parking kamera uključena u paket

Uz Camper 660LMT-D, najnoviji Garmin navigacioni uređaj za kampere, možete uživati u slobodi koju pruža vožnja na otvorenom putu i praktičnosti putovanja sa korisnim vodičem. Camper 660LMT-D vas vodi pomoću lako čitljivog 6-inčnog kapacitativnog staklenog ekrana koji bez problema stane u vaš automobil ili kamper, ruta koje u obzir uzimaju dimenzije kampera i upozorenja za uslove na putu, a opremljen je i direktorijumom kampova. Model 660LMT-D je novi dodatak Camper liniji proizvoda koji nudi jednostavno oblikovanje ruta, informacije o uzbrdicama i nizbrdicama, i pristup milionima novih i popularnih mesta zahvaljujući usluzi Foursquare®.

Novi profil za rute za kampere

Camper 660 LMT-D je dizajniran da pojednostavi korišćenje navigacionih uređaja u kamp-kućicama i kamperima. Opremljen je prethodno učitanim detaljnim kartama Evrope sa povezanim ograničenjima kao što su visine mostova i slični podaci za većinu glavnih puteva i autoputeva. Samo unesite specifikacije svog kampera, a Camper 660LMT-D će na osnovu profila vašeg kampera pronaći najučinkovitiju rutu po Evropi. Ruta će biti prilagođena visini, težini, dužini i širini vašeg vozila.

Upozorenja za uslove na ruti i profili uzbrdica i nizbrdica

Camper 660 LMT-D je opremljen prethodno učitanim detaljnim kartama Evrope sa povezanim ograničenjima za kampere kao što su visine mostova, oštre krivine i sličnim podacima za većinu glavnih puteva i autoputeva. Ova praktična upozorenja videćete i čuti kako biste se mogli pripremiti za potencijalno opasne situacije.

Camper 660LMT-D je opremljen praktičnim alatom karte koji vam omogućuje da za vreme prikaza karte na navigacionom ekranu vidite profil nadolazeće uzbrdice ili nizbrdice. Dodirom na te podatke možete proširiti prikaz profila o uzbrdicama i nizbrdicama i videti više podataka o trenutnoj i nadolazećim uzbrdicama i nizbrdicama. Pregledavanjem ovih podataka na vreme se možete pripremiti na uzbrdice i nizbrdice na ruti.

Direktorijum sa više od 9000 kampova

Camper 660LMT-D je opremljen direktorijumom kampova kompanije ACSI. Na ovom spisku se nalazi više od 9 000 kampova u Evropi sa detaljnim informacijama o cenama, radnom vremenu i još mnogo toga. ACSI direktorijum kampova možete pretraživati prema željenim uslugama, npr. da li je dozvoljen ulaz kućnim ljubimcima, da li postoje prodavnice u sklopu kampa ili električni priključci pa, iako ste daleko od kuće, možete pronaći ono što želite.

Jednostavna izrada ruta i rute sa odabranim obeležijima

Ako volite voziti određenim ulicama ili gradovima, jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da jednostavno promenite svoju rutu. Dovoljno je da ruti koju vidite na ekranu dodate tačku i videćete obaveštenje o tome koliko će vam to produžiti putovanje.

Uz Camper 660 LMT-D vaše putovanje je nagrada. Uz opcionalno podešavanje ruta sa odabranim obeležijima možete otkriti šta se nalazi van utabanih puteva. Svoju rutu sa odabranim obeležijima pregledajte putem menija za pregled ruta i uživajte u slobodi koju pruža vožnja na otvorenom putu.

Hands-free funkcije

Oprema uređaja Camper 660LMT-D uključuje i navigaciju sa glasovnom aktivacijom. Vi je izgovorite, a uređaj će izvršiti vase naređenje. Ruke vam mogu ostati na upravljaču. Naravno, možete zadatati komande i putem interfejsa na ekranu osetljivom na dodir. Sinhronizujte Camper 660LMT-D i uređaj sa omogućenom Bluetooth® tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korišćenja ruku. Telefon možete skloniti na sigurno u kasetu za rukavice, džep ili torbicu pa upućivati ili primati pozive.

Ograničenja brzine za kampere

Uz Camper 660 LMT-D ćete uvek znati koje je ograničenje brzine za vaš kamper ili kamp-kućicu, pogotovo jer se često razlikuje od ograničenja za ostale automobile. Posebna ograničenja brzine i procenjeno vreme dolaska jasno su prikazani pa opušteno možete uživati u vožnji.

Brzi pregled mnoštva informacija

Karta vožnje se uvek nalazi na ekranu uređaja Camper 660LMT-D, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Naziv ulice u kojoj se trenutno nalazite možete videti jednim brzim pogledom. Uređaj vas upozorava i ako se nalazite u blizini škole. Gde god se nalazili, uvek ćete znati šta vam je u blizini. Funkcija Nadolazi je neprekidan izvor informacija o mestima u blizini – benzinskim stanicama, odmorištima i kampovima – koji se pojavljuje paralelno sa vašom kartom vožnje i ažurira se kako se krećete svojom rutom.

Još jednostavniji Garmin navigacioni uređaj

Zahvaljujući usluzi Foursquare u bazi podataka prethodno učitanih tačaka od interesa koja se nalazi na uređaju Camper 660LMT-D sada se nalaze milioni novih i popularnih mesta. Sa lakoćom pronađite restorane, prodavnice ili znamenitosti na svojoj ruti.

Camper 660LMT-D daje novo značenje govornim uputstvima skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljiva uputstva kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Na primer, za vreme navigacije čućete jednostavna uputstva kao što je “Skrenite desno posle apoteke” pa se više ne morate mučiti sa nazivima ulica. Garmin Real Voice™ je poboljšana tehnologija govora koja stvara prirodniji, prijateljski glas. Funkcije Garmin Real Directions i Garmin Real Voice dostupne su samo u Garmin navigacionim uređajima.

Koristite navigaciju sa lakoćom na komplikovanim odvajanjima

Camper 660LMT-D ima i aktivnu pomoć za trake. Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je prava traka za vašu rutu. photoReal prikaz raskrsnica prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i sa mnogo detalja. Bird’s Eye prikaz raskrsnice daje detaljnu sliku putne mreže iz vazduha.

BC™ 30 bežična pomoćna kamera

Povežite opcionu Garmin BC 30 bežičnu pomoćnu kameru i olakšajte sebi vožnju unazad. Kamera vam omogućuje da vidite šta se nalazi iza vašeg kampera i predstavlja neprocenjivu pomoć prilikom vožnje unazad. Uz ovaj model BC30 kamera dolazi u paketu.

Kompatibilan sa aplikacijom Smartphone Link

Smartphone Link je besplatna aplikacija za mobilne uređaje koja povezuje Camper 660LMT-D i vaš iPhone® uređaj ili pametni telefon sa sistemom Android™. Kada su upareni, Camper 660LMT-D za deljenje informacija koristi vaš postojeći data paket. Smartphone Link omogućuje vam i pristup Garmin Live uslugama koje daju besplatne ili plaćene praktične informacije u stvarnom vremenu kao što su vremenska prognoza ili saobraćajne informacije. Premium sadržaj kao što su napredni meteorološki podaci i slike saobraćajnih kamera možete kupiti pomoću aplikacije. Ako aplikaciju Smartphone Link koristite sa uređajem Camper 660LMT-D, možete se prijaviti i na uslugu Foursquare i pristupiti detaljnijim informacijama o tačkama od interesa, uključujući ocene, cene i radno vreme. Preuzmite aplikaciju Smartphone Link za Android™ u prodavnici Google Play. Preuzmite aplikaciju Smartphone Link za iPhone® na servisu iTunes.

Isporučuje se sa ažuriranjima za Lifetime karte i saobraćajne informacije

Camper 660LMT-D isporučuje se sa besplatnim kartama i ažuriranjem za vreme celog veka trajanja vašeg uređaja pa će se rute kreirati prema najnovijim kartama i sadržati najnovije tačke od interesa i direktorijum sa podacima o kampovima.

Uz isporučeni kabl za napajanje sa integrisanim prijemnikom saobraćajnih informacija za vreme celog veka trajanja uređaja Camper 660LMT-D imaćete pristup digitalnim saobraćajnim informacijama. Camper 660LMT-D vam može pomoći da izbegnete zastoje u saobraćaju i saznate koje obilazne rute štede vaše vreme i omogućuju vam da nastavite vožnju.

Univerzalno upravljanje uređajem

Nadogradite svoj Camper 660LMT-D pomoću aplikacije Garmin Express. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje ažuriranja karata i softvera, prenos omiljenih datoteka sa uređaja i na njih kao i instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 16,8 x 9,4 x 1,9 cm
 • Veličina ekrana, Š x V: 13,6 x 7,2 cm; dijagonala 15,4 cm
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 800 x 480 piksela
 • Vrsta ekrana: Kapacitativni WVGA TFT ekran u boji sa ručnom dvostrukom orijentacijom i belim pozadinskim osvetljenjem
 • Težina: 268,0 g
 • Baterija: Punjiva litijum-jonska baterija
 • Trajanje baterije: Do 1 sat
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da

Karte i memorija:

 • Doživotno ažuriranje karti: Da
 • Broj mogućih omiljenih lokacija: 1000
 • Detaljne karte u paketu: Da
 • Ugrađena memorija: Ugrađeni solid state
 • Mogućnost dodavanja memorije: MicroSD™ kartica (ne isporučuje se uz uređaj)
 • Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese: Da

Navigacione funkcije:

 • Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..."): Da
 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da
 • TMC obaveštenja u saobraćaju (izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika): Da
 • Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova): Da
 • Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.): Da
 • Bluetooth® bežična tehnologija: Da
 • Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u Evropi): Da
 • Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, benzinske pumpe, restorani, bankomati): Da
 • Trip planner (planer putovanja): Da
 • Trip log (zapisnik trase): Da
 • Foursquare: Da
 • Direct Access: Da

Dodatno:

 • Prikaz nagiba i nadolazećih uzbrdica i nizbrdica na putu za vreme vožnje
 • Uključuje direktorijum sa kampovima koje su pregledali predstavnici kompanije ACSI
 • Spoljni video ulaz za kompatibilne pomoćne kamere
 • Live usluge možete primati putem kompatibilnog iPhone® uređaja ili pametnog telefona sa sistemom Android™ i aplikacijom Smartphone Link.
 • Specijalne rute za kampere u obzir uzimaju ograničenja za kampere na području Evrope (mogu se prilagoditi visina, težina, dužina i širina)

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte

Detalji

Civilizacija na zahtev

 • Izrada ruta prilagođenih veličini i težini vašeg kampera
 • Upozorenja za uslove na putu poput visine mostova, oštrih krivina, uzbrdice i nizbrdice i još mnogo toga
 • Besplatne Garmin DIGITAL saobraćajne informacije putem DAB - najboljeg rešenja za saobraćaj - direktno iz kutije!
 • Posebni direktorijumi za kampere; rezultate pretraživanja autokampova možete filtrirati prema željenoj usluzi
 • Jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da dodirivanjem ekrana u svoju rutu uključite preferirane puteve ili gradove.
 • Alat karte Nadmorska visina pokazuje moguće uzbrdice i nizbrdice na ruti
 • Garmin BC30 pomoćna parking kamera uključena u paket

Uz Camper 660LMT-D, najnoviji Garmin navigacioni uređaj za kampere, možete uživati u slobodi koju pruža vožnja na otvorenom putu i praktičnosti putovanja sa korisnim vodičem. Camper 660LMT-D vas vodi pomoću lako čitljivog 6-inčnog kapacitativnog staklenog ekrana koji bez problema stane u vaš automobil ili kamper, ruta koje u obzir uzimaju dimenzije kampera i upozorenja za uslove na putu, a opremljen je i direktorijumom kampova. Model 660LMT-D je novi dodatak Camper liniji proizvoda koji nudi jednostavno oblikovanje ruta, informacije o uzbrdicama i nizbrdicama, i pristup milionima novih i popularnih mesta zahvaljujući usluzi Foursquare®.

Novi profil za rute za kampere

Camper 660 LMT-D je dizajniran da pojednostavi korišćenje navigacionih uređaja u kamp-kućicama i kamperima. Opremljen je prethodno učitanim detaljnim kartama Evrope sa povezanim ograničenjima kao što su visine mostova i slični podaci za većinu glavnih puteva i autoputeva. Samo unesite specifikacije svog kampera, a Camper 660LMT-D će na osnovu profila vašeg kampera pronaći najučinkovitiju rutu po Evropi. Ruta će biti prilagođena visini, težini, dužini i širini vašeg vozila.

Upozorenja za uslove na ruti i profili uzbrdica i nizbrdica

Camper 660 LMT-D je opremljen prethodno učitanim detaljnim kartama Evrope sa povezanim ograničenjima za kampere kao što su visine mostova, oštre krivine i sličnim podacima za većinu glavnih puteva i autoputeva. Ova praktična upozorenja videćete i čuti kako biste se mogli pripremiti za potencijalno opasne situacije.

Camper 660LMT-D je opremljen praktičnim alatom karte koji vam omogućuje da za vreme prikaza karte na navigacionom ekranu vidite profil nadolazeće uzbrdice ili nizbrdice. Dodirom na te podatke možete proširiti prikaz profila o uzbrdicama i nizbrdicama i videti više podataka o trenutnoj i nadolazećim uzbrdicama i nizbrdicama. Pregledavanjem ovih podataka na vreme se možete pripremiti na uzbrdice i nizbrdice na ruti.

Direktorijum sa više od 9000 kampova

Camper 660LMT-D je opremljen direktorijumom kampova kompanije ACSI. Na ovom spisku se nalazi više od 9 000 kampova u Evropi sa detaljnim informacijama o cenama, radnom vremenu i još mnogo toga. ACSI direktorijum kampova možete pretraživati prema željenim uslugama, npr. da li je dozvoljen ulaz kućnim ljubimcima, da li postoje prodavnice u sklopu kampa ili električni priključci pa, iako ste daleko od kuće, možete pronaći ono što želite.

Jednostavna izrada ruta i rute sa odabranim obeležijima

Ako volite voziti određenim ulicama ili gradovima, jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da jednostavno promenite svoju rutu. Dovoljno je da ruti koju vidite na ekranu dodate tačku i videćete obaveštenje o tome koliko će vam to produžiti putovanje.

Uz Camper 660 LMT-D vaše putovanje je nagrada. Uz opcionalno podešavanje ruta sa odabranim obeležijima možete otkriti šta se nalazi van utabanih puteva. Svoju rutu sa odabranim obeležijima pregledajte putem menija za pregled ruta i uživajte u slobodi koju pruža vožnja na otvorenom putu.

Hands-free funkcije

Oprema uređaja Camper 660LMT-D uključuje i navigaciju sa glasovnom aktivacijom. Vi je izgovorite, a uređaj će izvršiti vase naređenje. Ruke vam mogu ostati na upravljaču. Naravno, možete zadatati komande i putem interfejsa na ekranu osetljivom na dodir. Sinhronizujte Camper 660LMT-D i uređaj sa omogućenom Bluetooth® tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korišćenja ruku. Telefon možete skloniti na sigurno u kasetu za rukavice, džep ili torbicu pa upućivati ili primati pozive.

Ograničenja brzine za kampere

Uz Camper 660 LMT-D ćete uvek znati koje je ograničenje brzine za vaš kamper ili kamp-kućicu, pogotovo jer se često razlikuje od ograničenja za ostale automobile. Posebna ograničenja brzine i procenjeno vreme dolaska jasno su prikazani pa opušteno možete uživati u vožnji.

Brzi pregled mnoštva informacija

Karta vožnje se uvek nalazi na ekranu uređaja Camper 660LMT-D, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Naziv ulice u kojoj se trenutno nalazite možete videti jednim brzim pogledom. Uređaj vas upozorava i ako se nalazite u blizini škole. Gde god se nalazili, uvek ćete znati šta vam je u blizini. Funkcija Nadolazi je neprekidan izvor informacija o mestima u blizini – benzinskim stanicama, odmorištima i kampovima – koji se pojavljuje paralelno sa vašom kartom vožnje i ažurira se kako se krećete svojom rutom.

Još jednostavniji Garmin navigacioni uređaj

Zahvaljujući usluzi Foursquare u bazi podataka prethodno učitanih tačaka od interesa koja se nalazi na uređaju Camper 660LMT-D sada se nalaze milioni novih i popularnih mesta. Sa lakoćom pronađite restorane, prodavnice ili znamenitosti na svojoj ruti.

Camper 660LMT-D daje novo značenje govornim uputstvima skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljiva uputstva kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Na primer, za vreme navigacije čućete jednostavna uputstva kao što je “Skrenite desno posle apoteke” pa se više ne morate mučiti sa nazivima ulica. Garmin Real Voice™ je poboljšana tehnologija govora koja stvara prirodniji, prijateljski glas. Funkcije Garmin Real Directions i Garmin Real Voice dostupne su samo u Garmin navigacionim uređajima.

Koristite navigaciju sa lakoćom na komplikovanim odvajanjima

Camper 660LMT-D ima i aktivnu pomoć za trake. Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je prava traka za vašu rutu. photoReal prikaz raskrsnica prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i sa mnogo detalja. Bird’s Eye prikaz raskrsnice daje detaljnu sliku putne mreže iz vazduha.

BC™ 30 bežična pomoćna kamera

Povežite opcionu Garmin BC 30 bežičnu pomoćnu kameru i olakšajte sebi vožnju unazad. Kamera vam omogućuje da vidite šta se nalazi iza vašeg kampera i predstavlja neprocenjivu pomoć prilikom vožnje unazad. Uz ovaj model BC30 kamera dolazi u paketu.

Kompatibilan sa aplikacijom Smartphone Link

Smartphone Link je besplatna aplikacija za mobilne uređaje koja povezuje Camper 660LMT-D i vaš iPhone® uređaj ili pametni telefon sa sistemom Android™. Kada su upareni, Camper 660LMT-D za deljenje informacija koristi vaš postojeći data paket. Smartphone Link omogućuje vam i pristup Garmin Live uslugama koje daju besplatne ili plaćene praktične informacije u stvarnom vremenu kao što su vremenska prognoza ili saobraćajne informacije. Premium sadržaj kao što su napredni meteorološki podaci i slike saobraćajnih kamera možete kupiti pomoću aplikacije. Ako aplikaciju Smartphone Link koristite sa uređajem Camper 660LMT-D, možete se prijaviti i na uslugu Foursquare i pristupiti detaljnijim informacijama o tačkama od interesa, uključujući ocene, cene i radno vreme. Preuzmite aplikaciju Smartphone Link za Android™ u prodavnici Google Play. Preuzmite aplikaciju Smartphone Link za iPhone® na servisu iTunes.

Isporučuje se sa ažuriranjima za Lifetime karte i saobraćajne informacije

Camper 660LMT-D isporučuje se sa besplatnim kartama i ažuriranjem za vreme celog veka trajanja vašeg uređaja pa će se rute kreirati prema najnovijim kartama i sadržati najnovije tačke od interesa i direktorijum sa podacima o kampovima.

Uz isporučeni kabl za napajanje sa integrisanim prijemnikom saobraćajnih informacija za vreme celog veka trajanja uređaja Camper 660LMT-D imaćete pristup digitalnim saobraćajnim informacijama. Camper 660LMT-D vam može pomoći da izbegnete zastoje u saobraćaju i saznate koje obilazne rute štede vaše vreme i omogućuju vam da nastavite vožnju.

Univerzalno upravljanje uređajem

Nadogradite svoj Camper 660LMT-D pomoću aplikacije Garmin Express. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje ažuriranja karata i softvera, prenos omiljenih datoteka sa uređaja i na njih kao i instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 16,8 x 9,4 x 1,9 cm
 • Veličina ekrana, Š x V: 13,6 x 7,2 cm; dijagonala 15,4 cm
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 800 x 480 piksela
 • Vrsta ekrana: Kapacitativni WVGA TFT ekran u boji sa ručnom dvostrukom orijentacijom i belim pozadinskim osvetljenjem
 • Težina: 268,0 g
 • Baterija: Punjiva litijum-jonska baterija
 • Trajanje baterije: Do 1 sat
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da

Karte i memorija:

 • Doživotno ažuriranje karti: Da
 • Broj mogućih omiljenih lokacija: 1000
 • Detaljne karte u paketu: Da
 • Ugrađena memorija: Ugrađeni solid state
 • Mogućnost dodavanja memorije: MicroSD™ kartica (ne isporučuje se uz uređaj)
 • Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese: Da

Navigacione funkcije:

 • Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..."): Da
 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da
 • TMC obaveštenja u saobraćaju (izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika): Da
 • Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova): Da
 • Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.): Da
 • Bluetooth® bežična tehnologija: Da
 • Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u Evropi): Da
 • Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, benzinske pumpe, restorani, bankomati): Da
 • Trip planner (planer putovanja): Da
 • Trip log (zapisnik trase): Da
 • Foursquare: Da
 • Direct Access: Da

Dodatno:

 • Prikaz nagiba i nadolazećih uzbrdica i nizbrdica na putu za vreme vožnje
 • Uključuje direktorijum sa kampovima koje su pregledali predstavnici kompanije ACSI
 • Spoljni video ulaz za kompatibilne pomoćne kamere
 • Live usluge možete primati putem kompatibilnog iPhone® uređaja ili pametnog telefona sa sistemom Android™ i aplikacijom Smartphone Link.
 • Specijalne rute za kampere u obzir uzimaju ograničenja za kampere na području Evrope (mogu se prilagoditi visina, težina, dužina i širina)

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte