#

Dahua komplet HDCVI 2K Dome 4 kamere

Specijalna Cena 72.190 din Regularna Cena 79.425 din
Proverite dostupnost
SKU
2K-KOMPLET-4-DOME

Dahua HD-CVI komplet sa 4 kamere 2K (4Mpix) rezolucije u dome kućištu, snimačem sa hard diskom i ostalom potrebnom opremom.

Pristupačan komplet za nadzor kuće ili manjih poslovnih prostora u visokoj rezoluciji.

Podržava nadzor putem web pretraživača, CMS softvera i Android/iPhone mobilnih telefona.

Veoma kvalitetan Dahua HD-CVI komplet za video nadzor koji Vam omogućava da po pristupačnoj ceni obezbedite Vaš prostor kamerama visoke rezolucije. Komplet sadrži kamere sa fiksnim objektivima od 3.6 mm.

Pogodan je za kućnu upotrebu i većinu manjih poslovnih prostora poput menjačnica, manjih ugostiteljskih lokala, prodavnica, trafika i svih drugih mesta gde je dovoljno do 4 kamere.

Komplet sadrži:

  • Četiri Dahua HAC-HDW2401EMP-0360 kamere 2K rezolucije u dome kućištu. Ove kamere imaju ugrađene infracrvene diode za snimanje u mraku dometa do 50m, fiksni objektiv i vodootporno metalno kućište po IP67 standardu.
  • Dahua XVR5104H-4M hibridni video snimač koji podržava analogne, HDCVI i IP kamere, i može da snima sve 4 kamere u rezolucijama do 4Mpix. Podržava povezivanje na internet za nadzor sa udaljene lokacije putem web pretraživača, CMS softvera i mobilnih telefona.
  • Hard disk od 1TB za ugradnju u snimač. Po želji korisnika moguća je i zamena za hard disk većeg kapaciteta ukoliko je potrebno čuvati snimke za duži vremenski period.
  • Kvalitetan stabilisani ispravljač i razvodnik za napajanje svih kamera.

Napomena: Kablovi nisu uključeni u komplet, oni se dodaju prema potrebnoj dužini.

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Pitanja Kupaca
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
© 2013-2019 Sva prava zadržana od strane AV market DOO