#

PS4 Pro Evolution Soccer 2019

3.995 din
Dostupno
SKU
030466

Pro Evolution Soccer je jedan od najpopularnijih naslova među sportskim igrama, a verovatno i najrealnija simulacija fudbala urađena do sada.

KONAMI PES 2019 predstavlja sedam novih potpuno licenciranih liga, sa sedam potvrđenih i još dve koje će biti objavljene kasnije.

Potvrđenih sedam novih autentičnih liga dostupnih na PES 2019 uključuju: Dansku Superligu, Portugalsku ligu NOS, Belgija Pro liga, Švajcarska Super liga, Škotski premijer Ladbrokes, Argentinski Superliga, i ekskluzivno za PES 2019, Ruska Premijer liga.

Svi timovi u ligama biće takođe u potpunosti licencirani i na PES 2019.

KONAMI je posebno oduševljen što je ekskluzivno potpisao prava za rusku premijer ligu, čime je PES 2019 postao jedina fudbalska igra na tržištu gde navijači mogu imati pristup celoj ligi u kojoj se nalaze vrhunski klubovi poput CSKA Moskve, Zenit St. Petersburg i Spartak Moskve.

Pošto je najnovija PES igra dostupna na 4K HDR na svim platformama, kao i upotreba softvera „Enlighten“ za true-to-life vizuelne efekte i „Global Illumination“ osvetljenje i senke u realnom vremenu, PES 2019 će obožavateljima ponuditi unapređenu grafiku u igri. To znači bolji detalj u gužvi, prave teksture trave i povratak neverovatno popularnog efekta snega, što utakmice u Moskvi čini još realnijim!

Drama lepe igre, vidljivije i jasnije prikazana kroz mnogo različitih stilova igre. Uvođenje 11 novih osobina veština koje će pomoći poboljšanju jedinstvenosti igrača, uključujući pas bez gledanja, kontrolnu petlju, ispadanje i rastući hitac. Ove nove veštine povećavaju ukupan broj u igri na 39. Dobijte nove igrače, pojačajte sastav, igrajte mečeve i ciljajte na vrh!

KONAMI i dalje veruje u snagu fudbala i PES 2019 će biti njihova najmoćnija igra koja će sadržavati više licenci i klubove koji imaju više licenci nego ikada ranije.

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Pitanja Kupaca
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
© 2013-2019 Sva prava zadržana od strane AV market DOO