Izjava o odricanju od odgovornosti

Opis proizvoda

AV Market doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak, AV Market doo ne može garantovati da su svi opisi i slike na sajtu 100% tačni, kompletni i bez grešaka. 

Dostupnost proizvoda na web sajtu može se razlikovati od stanja zaliha u našim maloprodajama. Tačno stanje zaliha možete utvrditi:

-Posećivanjem naših maloprodaja,

-Slanjem upita na e-mail: info@avmarket.rs ili

-Pozivom na brojeve telefona: 011/66-57-407, 062/625-444

AVmarket.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci AVmarket.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om. AV Market doo se obavezuje da će prihvatiti cenu po kojoj je izvršena porudžbina bez obzira na to da li se cena proizvoda promenila nakon poručivanja. 

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane AV Marketa na mail potrošača, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.

Radno vreme

AVmarket.rs online prodavnica radi 00-24h, 7 dana u nedelji. Usled tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

 

Uživajte u kupovini!
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO