AV Market - mesto za audio video tehniku

AV Market je nastao kao zajednički projekat AVS electronics-a i Remco shop-a. Višedecenijsko iskustvo u prodaji tehnike i tehničkih uređaja nas je navelo da napravimo i internet prodavnicu.

Trudimo se da negujemo prave vrednosti, ceneći Vaše vreme i novac.

U ponudi imamo preko 10.000 artikala vodećih proizvođača audio i video tehnike, za stambene i poslovne prostore, ličnu i profesionalnu upotrebu, kao i za automobile. U našoj ponudi takođe možete pronaći kablove, multimedijalne uređaje, rasvetu, baterije i ostalu prateću tehniku.

JBL, Harman Kardon, Sony, Yamaha, HikVision, Dahua, Pioneer su samo neki od brendova koje zastupamo.

Vi ste nam na prvom mestu

Naš glavni cilj je zadovoljan kupac. Trudimo se da Vam obezbedimo najbolje, što rezultira sjajnom saradnjom. Nudimo konkurentne cene u svakom trenutku, kao i specijalne popuste tokom naših akcija.

Stručno, iskusno osoblje je uvek spremno da Vam pruži sve potrebne informacije. Na stranici Reference prikazan je deo naših zadovoljnih mušterija. Ukoliko želite da saznate s kim smo sve sarađivali, kliknite ovde.

O svim akcijama i novim proizvodima možete biti obavešteni prijavom na newsletter.

Na našem YouTube kanalu možete naći puno review-a o različitim proizvodima iz naše ponude, uputstva za upotrebu, podešavanje i slično.

YouTube

Na blogu možete čitati mnoge zanimljivosti iz sveta tehnike, savete za kupovinu, uputstva za korišćenje i mnoge druge korisne teme.

Kontaktirajte nas ukoliko Vam je potreban savet oko kupovine ili više informacija i mi ćemo se potruditi da uvek budete obavešteni o najnovijim dešavanjima iz sveta audio video tehnike.

Podaci o pravnom licu

Naziv: AV Market doo
Adresa: Svetozara Markovića 17, 11000 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: 2640 - Proizvodnja elektronskih uređaja za široku potrošnju
Matični broj:  20814730 
PIB: 107495358
Web adresa: www.avmarket.rs
Kontakt telefon:  011/66-57-407
Kontakt e-mail: info@avmarket.rs

Za sva pitanja ili preporuke, stojimo Vam na raspolaganju. 

Ivan Golubović
Corporate manager

Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO