JBL GO 2

JBL GO 2

Uputstvo za kupovinu sa kuponima za popuste

Kupovina proizvoda na AVmarket sajtu sa kuponima za specijalne popuste je vrlo jednostavna i u narednih par koraka objasnićemo Vam detaljan postupak kupovine.

1. Pre početka kupovine preporučujemo da se prijavite na Vaš AVmarket nalog klikom na Moj nalog u gornjem desnom uglu sajta. Ukoliko još uvek nemate nalog na našem sajtu, možete napraviti novi klikom na Napravite nalog levo od polja za prijavu, a sam proces registracije je vrlo jednostavan i brz.

Prijava na nalog

2. Nakon prijave možete jednostavno dodavati proizvode koje želite da kupite u korpu, a kada budete hteli da potvrdite kupovinu, kliknite na Kupi u prozoru koji se prikazuje kada pozicionirate miš na korpu u gornjem desnom uglu.

Pregled korpe

3. U sledećem prozoru možete odabrati način dostave i uneti adresu za dostavu, a mi Vas podsećamo da je dostava za sve porudžbine iznad 3500 dinara besplatna na teritoriji cele Srbije. Ukoliko imate kupon za popust, pre konačne potvrde kupovine kliknite na Unesite kupon i u prozoru koji se otvori unesite Vaš kupon.

Unos kupona 1

Unos kupona 2

4. Ukoliko ste ispravno uneli važeći kupon, pojaviće se tekst sa obaveštenjem da je Vaš kupon uspešno aktiviran. Ukoliko nemate druge kupone možete zatvoriti prozor za kupone klikom na X u gornjem desnom uglu.

Potvrda validnog kupona

Nakon toga videćete da je kupon obračunat u konačnu cenu narudžbine i preostaje Vam samo da potvrdite kupovinu klikom na dugme Kupite.

Potvrda kupovine

Ukoliko imate nekih pitanje ili nedoumica u vezi procesa registracije ili kupovine možete nas kontaktirati na ovoj stranici.