#

INFINITY KAPPA652.9I zvučnik za auto

12.590 din
Proverite dostupnost
SKU
506671100624

INFINITY KAPPA652.9I je dvosmerni zvučnik od 165 mm sa Plus One tkaninom od staklenih vlakana sa vufer ivicom konusa i pogonskim MMD dome tviterom.

INFINITY KAPPA652.9I je dvosmerni zvučnik od 165 mm sa Plus One tkaninom od staklenih vlakana sa vufer ivicom konusa i pogonskim MMD dome tviterom.

Plus One vuferski konus - Ova patentirana tehnologija isporučuje više membrana u odnosu na konkuretne modele koji su iste veličine. Rezultat je povećani izlaz basa i veća efikasnost. 

Edge-driven MMD kupolski tviteri - Ovo nisu uobičajeno korišćene W-kupole, već u potpunosti edge-driven kupole poput onih kvalitetnih, kućnih audio zvučnika. Ovakva mnogo veća glasnica povećava rukovanje napajanja i pruža bolju zvučnu integraciju sa srednjim vuferom. 

Unipivot - Da bi se obezbedilo pravilno snimanje, 652.9i koristi patentirani rotirajući tviter (patent br. 6.002.780.). Dakle, čak iako je zvučnik montiran nisko na vratima, zvučno okrušenje može biti optimizovano na osnovu lokacije slušaoca.

Tkanina membrane vufera od staklenih vlakana je izuzetno kruta, minimizirajući fleksibilnost membrane koja prinosi veoma nisku distorciju i poboljšanu bistrinu, tzv. žig Infinity-a.

Specifikacija
Specifikacija

Karakteristike: 

- Plus One® woven-glass-fiber vufer cone
- Edge-driven MMD® -dome tviter sa UniPivot™-om (patent br. 6,002,780)
- Pravih 4 oma
- Direct-connect crossover adapter
- Podešavanje nivoa tvitera na tviteru
- Impedansa: 2 oma
- Osetljivost: 95dB
- Frekventni odziv: 45Hz – 25kHz
- Snaga (RMS): 75 W
- Snaga (Maksimum): 225 W

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO