Flip 4

Dronovi

Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni)
Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni) Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni)

Garmin Vivoactive GPS sat za fitness HRM bundle (crni)

 

Dostupnost: Nema na lageru, kontaktirajte nas za mogućnost poručivanja

38.990,00 RSD
Besplatna isporukaBesplatna dostava

sku: 010-01297-10

 

Garmin Vivoactive pametni sat sa GPS-om i ugrađenim aplikacijama za različite sportove.


Izuzetno tanak i elegantan, može se povezati sa pametnim telefonima za dodatne pogodnosti.


Model se isporučuje sa HRM monitorom pulsa.

 
 

Detalji

GPS pametni sat za aktivni životni stil

 • Izuzetno tanak GPS pametni sat sa ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije koji je čitljiv i na sunčevoj svetlosti
 • Ugrađene sportske aplikacije, uključujući aplikacije sa GPS-om za trčanje, biciklizam, golf, plivanje i praćenje aktivnosti uz mogućnost praćenja statistike čak i kada se ne nalazite u blizini telefona
 • Uparite sat sa svojim pametnim telefonom i sat će vibrirati i prikazivati upozorenja o dolaznim pozivima, porukama e-pošte, SMS porukama i stavkama iz kalendara, a prikazivaće se i obaveštenja iz društvenih medija i drugih mobilnih aplikacija (kompatibilni sa iPhone 4S i novijim, i većinom uređaja sa sistemom Android, verzija 4.3 i novija)
 • Prilagodite ga besplatnim dizajnima sata, miniaplikacijama i aplikacijama iz Garmin Connect IQ™ prodavnice
 • Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz bateriju koja traje i do 3 nedelje kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS

Iz kompanije koja već više od decenije razvija robusnu namensku tehnologiju koju možete nositi za merenje metrike treninga namenjenu sportistima dolazi GPS pametni sat za aktivan životni stil. Predstavljamo vívoactive – izrazito tanak i lagan pametni telefon sa ugrađenim Garmin sportskim aplikacijama koji možete nositi svaki dan i koji će vam pomoći da održite zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog dela života.

Sa posla na vežbanje

Igrajte bolje, radite pametnije, živite kvalitetnije uz vívoactive. Ostanite aktivni uz ugrađene sportske aplikacije, a uz pametna obaveštenja budite u toku sa važnim poslovnim stvarima – sve kako biste živeli u ravnoteži. Ekran osetljiv na dodir u boji visoke rezolucije čitljiv je i na direktnoj sunčevoj svetlosti pa svoju statistiku možete pregledati i kada krenete na trčanje iz kancelarije. izuzetno tanak dizajn od 8 mm pogodan je za nošenje ceo dan i jednostavno se prenosi iz kancelarije na teren za golf. Ne morate brinuti da li vívoactive može pratiti sve vaše aktivne dane. Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz punjivu bateriju koja traje i do 3 nedelje kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili do 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS-a.

Ugrađene sportske aplikacije

vívoactive je opremljen ugrađenim sportskim aplikacijama koje prate vašu statistiku, čak i kada niste u blizini svog telefona. Jednostavnim dodirom odaberite aplikacije sa GPS-om za trčanje, golf, biciklizam, plivanje ili praćenje aktivnosti.

Počnite trčati

Bilo da se pripremate za trku od 5 kilometara ili samo trčite iz rekreacije, aplikacija za trčanje pomoću GPS-a snima osnovne podatke o trčanju kao što su udaljenost i tempo. Zbog ugrađenog brzinomera i merača brzine i kadence koji se nose na ručnom zglobu ne morate imati poseban nožni senzor kada trčite u zatvorenom prostoru ili kada GPS nije dostupan. Možete postaviti upozorenja vibracijom za puls, tempo i intervale trčanja/hodanja. Druge funkcije za treniranje uključuj Auto Lap® i Auto Pause®. Automatska sinhronizacija sa aplikacijom Garmin Connect™ Mobile daje vam sažetak nakon trčanja koji obuhvata i potrošene kalorije ili vas obaveštava da li ste postigli lični rekord, na primer, da li ste istrčali svoju najbržu ili najdužu trku.

Ubacite u brzinu

Ugrađena aplikacija za biciklizam s GPS-om meri vreme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima kao što su senzori brzine i kadence i monitori pulsa pa meri vaš napredak prilikom treniranja ili dnevne vožnje na posao.

Započnite sa igrom

Uparite ga sa svojim pametnim telefonom i preuzmite karte terena iz Garmin baze golf terena u kojoj se nalazi više od 38000 terena širom sveta i zaigrajte na omiljenim i novim terenima. Aplikacija za golf ažurira karte i prati broj rupa i par rupa. GPS meri layup i dogleg udaljenost, kao i udaljenost do prednje, srednje i zadnje strane greena kako bi se poboljšala iskoristivost cele rupe. Kartica sa pojedinim rezultatima stroke igre govori vam da li ste iznad ili ispod para. Udaljenost udarca izmerite jednim pritiskom dugmeta. Merač vremena rundi meri vreme na terenu, a ugrađeni brzinomer broji vaše korake.

Zaronite

Tehnologija automatskog merenja dužine bazira se na brzinomeru i automatski meri ukupnu pređenu udaljenost i udaljenost intervala, deonice, potrošene kalorije, prosek sesije, tempo intervala i dužina, broj zaveslaja, uključujući broj zaveslaja po dužini i proseke intervala i sesija. Aplikacija za plivanje pomoću swolf rezultata koji računa vreme i broj zaveslaja potrebnih za prelazak dužine bazena izračuna vašu efikasnost. Jednim pogledom pregledajte vreme i udaljenost intervala. Brojanje intervala omogućuje vam jednostavno pauziranje i ponovno pokretanje vežbanja.

Tanak je pa dobro prolazi kroz vodu, a ocena vodootpornosti 5 ATM znači da bezbrižno možete plivati, znojiti se i tuširati dok ga nosite.

Krenite na viši nivo

vívoactive prati vaš napredak čak i onda kada se ne bavite nekom posebnom aktivnosti. Aplikacija za praćenje aktivnosti broji vaše korake kako bi naučila više o vašem trenutnom nivou aktivnosti, a zatim postavlja ostvariv ciljani dnevni broj koraka. Kako ispunjavate svoje ciljeve, uređaj će prilagoditi vaš cilj za sledeći dan. Nakon 1 sata neaktivnosti na ekranu će se prikazati crvena traka kretanja i povećavati se kad predugo sedite. Jednostavno hodajte nekoliko minuta kako biste poništili podsetnik na kretanje. Kad idete u krevet, postavite način rada za spavanje i vívoactive će pratiti vaš odmor. Prati i potrošene kalorije.

Ostanite povezani

vívoactive lagano vibrira i upozorava vas na ista obaveštenja koje ste primili na svoj kompatibilni uređaj sa uključenom Bluetooth vezom. Za dolazne pozive prikazuju se podaci o pozivaocu i propuštenim pozivima. Za tekstualne poruke prikazuju se podaci o pošiljaocu i poruka. Za poruke e-pošte vidljiv je pošiljaoc i predmet. vívoactive prikazuje i obaveštenja sa društvenih mreža kao što su Facebook®, Twitter® i druge, kao i obaveštenja drugih mobilnih aplikacija, uključujući meteorološka i temperaturna upozorenja. Ako želite pročitati više, samo dodirnite i povucite ekran ili očistite ekran jednim pritiskom dugmeta.

Napredne funkcije pametnog sata

vívoactive vam daje kontrolu nad muzikom koju reprodukuje muzički plejer, omogućuje vam određivanje položaja pametnog telefona, a pomoću funkcije Live Track vaši prijatelji i porodica mogu pratiti vaše aktivnosti u realnom vremenu. Možete ga upotrebiti i za daljinsko upravljanje VIRB® Elite akcionim kamerama.

Prilagođene aplikacije i izgled sata

Personalizujte svoj vívoactive pomoću besplatnih preuzimanja iz Garmin Connect IQ prodavnice. Možete prilagoditi izgled sata, dodati polje sa podacima ili preuzeti aplikacije i miniaplikacije koje vam omogućuju brz pregled informacija.

Postavite sebi izazov

Automatska sinhronizacija sa aplikacijom Garmin Connect Mobile omogućava vam ažurno praćenje napretka u svakoj ugrađenoj aktivnosti. Možete osvajati virtualne medalje za dodatnu motivaciju, uključiti se u online takmičenja i povezati, takmičiti i uporediti sa prijateljima i porodicom širom sveta. Na pametnom telefonu pregledajte svoju istoriju i statističke podatke.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 43,8 mm x 38,5 mm x 8,0 mm
 • Veličina ekrana, Š x V: 28,6 mm x 20,7 mm
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 205 x 148 piksela
 • Vrsta ekrana: Ekran u boji
 • Ekran osetljiv na dodir: Da
 • Negativ mod displeja: Da
 • Težina: Bez narukvice: 18,0 g; Sa narukvicom: 38,0 g;
 • Baterija: Punjiva litijumska baterija
 • Trajanje baterije: Do 3 nedelje (10 sati u GPS režimu rada)
 • Vodootporan: Da (50m)
 • GLONASS: Da
 • Upravljanje VIRB kamerom: Da
 • Ekran u boji: Da
 • Omogućen GPS: Da
 • Upozorenje vibriranjem: Da
 • SMART funkcije (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obaveštenja kada je uređaj uparen sa kompatibilnim telefonom): Da
 • Pronađi moj telefon: Da

Navigacione funkcije:

 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da

Funkcije za biciklizam:

 • Senzor brzine / kadence: Da (dodatno)

Funkcije za trčanje i biciklizam:

 • Monitor pulsa: Da (dodatno)
 • Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate od postavljenog tempa): Da
 • Izračunavanje kalorija na osnovu pulsa: Da
 • Proračun potrošenih kalorija: Da

Funkcije za plivanje:

 • Metrika plivanja u bazenu (daljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zamaha, kalorije): Da

Funkcije za praćenje aktivnosti:

 • Brojač koraka: Da
 • Automatski cilj (uređaj uči o vašem nivou aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu): Da
 • Traka podsetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrednosti): Da
 • Praćenje spavanja (prati ukupno vrieme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna): Da

Funkcije za golf:

 • Izmerite udaljenost udarca (izračunavanje tačne udaljenosti za udarce iz bilo kojeg mesta na terenu): Da
 • Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i zadnje strane greena): Da
 • Udaljenost do layupova/doglegova: Da

Garmin Connect:

 • Automatska sinhronizacija (automatski prenos podataka na računar): Da
 • Kompatibilno s Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke): Da

Dodatno:

 • Uparite sat sa svojim pametnim telefonom i telefon će vibrirati i prikazivati upozorenja o dolaznim pozivima, porukama e-pošte, SMS porukama i stavkama iz kalendara, a prikazivaće se i obaveštenja iz društvenih medija i drugih mobilnih aplikacija
 • Omogućene informacije: broj dnevnih koraka, odbrojavanje do cilja, merač neaktivnosti, udaljenost, kalorije, vreme/datum, puls, brzina bicikla, VIRB® akciona kamera / daljinski upravljač, kontrole playera muzike
 • Podržava puls i zonu pulsa: Da (ako se koristi s ANT+ monitorom pulsa)

Pakovanje:

 • vívoactive
 • Kabal za punjenje/prenos podataka
 • Dokumentacija proizvoda

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte

Detalji

GPS pametni sat za aktivni životni stil

 • Izuzetno tanak GPS pametni sat sa ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije koji je čitljiv i na sunčevoj svetlosti
 • Ugrađene sportske aplikacije, uključujući aplikacije sa GPS-om za trčanje, biciklizam, golf, plivanje i praćenje aktivnosti uz mogućnost praćenja statistike čak i kada se ne nalazite u blizini telefona
 • Uparite sat sa svojim pametnim telefonom i sat će vibrirati i prikazivati upozorenja o dolaznim pozivima, porukama e-pošte, SMS porukama i stavkama iz kalendara, a prikazivaće se i obaveštenja iz društvenih medija i drugih mobilnih aplikacija (kompatibilni sa iPhone 4S i novijim, i većinom uređaja sa sistemom Android, verzija 4.3 i novija)
 • Prilagodite ga besplatnim dizajnima sata, miniaplikacijama i aplikacijama iz Garmin Connect IQ™ prodavnice
 • Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz bateriju koja traje i do 3 nedelje kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS

Iz kompanije koja već više od decenije razvija robusnu namensku tehnologiju koju možete nositi za merenje metrike treninga namenjenu sportistima dolazi GPS pametni sat za aktivan životni stil. Predstavljamo vívoactive – izrazito tanak i lagan pametni telefon sa ugrađenim Garmin sportskim aplikacijama koji možete nositi svaki dan i koji će vam pomoći da održite zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog dela života.

Sa posla na vežbanje

Igrajte bolje, radite pametnije, živite kvalitetnije uz vívoactive. Ostanite aktivni uz ugrađene sportske aplikacije, a uz pametna obaveštenja budite u toku sa važnim poslovnim stvarima – sve kako biste živeli u ravnoteži. Ekran osetljiv na dodir u boji visoke rezolucije čitljiv je i na direktnoj sunčevoj svetlosti pa svoju statistiku možete pregledati i kada krenete na trčanje iz kancelarije. izuzetno tanak dizajn od 8 mm pogodan je za nošenje ceo dan i jednostavno se prenosi iz kancelarije na teren za golf. Ne morate brinuti da li vívoactive može pratiti sve vaše aktivne dane. Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz punjivu bateriju koja traje i do 3 nedelje kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili do 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS-a.

Ugrađene sportske aplikacije

vívoactive je opremljen ugrađenim sportskim aplikacijama koje prate vašu statistiku, čak i kada niste u blizini svog telefona. Jednostavnim dodirom odaberite aplikacije sa GPS-om za trčanje, golf, biciklizam, plivanje ili praćenje aktivnosti.

Počnite trčati

Bilo da se pripremate za trku od 5 kilometara ili samo trčite iz rekreacije, aplikacija za trčanje pomoću GPS-a snima osnovne podatke o trčanju kao što su udaljenost i tempo. Zbog ugrađenog brzinomera i merača brzine i kadence koji se nose na ručnom zglobu ne morate imati poseban nožni senzor kada trčite u zatvorenom prostoru ili kada GPS nije dostupan. Možete postaviti upozorenja vibracijom za puls, tempo i intervale trčanja/hodanja. Druge funkcije za treniranje uključuj Auto Lap® i Auto Pause®. Automatska sinhronizacija sa aplikacijom Garmin Connect™ Mobile daje vam sažetak nakon trčanja koji obuhvata i potrošene kalorije ili vas obaveštava da li ste postigli lični rekord, na primer, da li ste istrčali svoju najbržu ili najdužu trku.

Ubacite u brzinu

Ugrađena aplikacija za biciklizam s GPS-om meri vreme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima kao što su senzori brzine i kadence i monitori pulsa pa meri vaš napredak prilikom treniranja ili dnevne vožnje na posao.

Započnite sa igrom

Uparite ga sa svojim pametnim telefonom i preuzmite karte terena iz Garmin baze golf terena u kojoj se nalazi više od 38000 terena širom sveta i zaigrajte na omiljenim i novim terenima. Aplikacija za golf ažurira karte i prati broj rupa i par rupa. GPS meri layup i dogleg udaljenost, kao i udaljenost do prednje, srednje i zadnje strane greena kako bi se poboljšala iskoristivost cele rupe. Kartica sa pojedinim rezultatima stroke igre govori vam da li ste iznad ili ispod para. Udaljenost udarca izmerite jednim pritiskom dugmeta. Merač vremena rundi meri vreme na terenu, a ugrađeni brzinomer broji vaše korake.

Zaronite

Tehnologija automatskog merenja dužine bazira se na brzinomeru i automatski meri ukupnu pređenu udaljenost i udaljenost intervala, deonice, potrošene kalorije, prosek sesije, tempo intervala i dužina, broj zaveslaja, uključujući broj zaveslaja po dužini i proseke intervala i sesija. Aplikacija za plivanje pomoću swolf rezultata koji računa vreme i broj zaveslaja potrebnih za prelazak dužine bazena izračuna vašu efikasnost. Jednim pogledom pregledajte vreme i udaljenost intervala. Brojanje intervala omogućuje vam jednostavno pauziranje i ponovno pokretanje vežbanja.

Tanak je pa dobro prolazi kroz vodu, a ocena vodootpornosti 5 ATM znači da bezbrižno možete plivati, znojiti se i tuširati dok ga nosite.

Krenite na viši nivo

vívoactive prati vaš napredak čak i onda kada se ne bavite nekom posebnom aktivnosti. Aplikacija za praćenje aktivnosti broji vaše korake kako bi naučila više o vašem trenutnom nivou aktivnosti, a zatim postavlja ostvariv ciljani dnevni broj koraka. Kako ispunjavate svoje ciljeve, uređaj će prilagoditi vaš cilj za sledeći dan. Nakon 1 sata neaktivnosti na ekranu će se prikazati crvena traka kretanja i povećavati se kad predugo sedite. Jednostavno hodajte nekoliko minuta kako biste poništili podsetnik na kretanje. Kad idete u krevet, postavite način rada za spavanje i vívoactive će pratiti vaš odmor. Prati i potrošene kalorije.

Ostanite povezani

vívoactive lagano vibrira i upozorava vas na ista obaveštenja koje ste primili na svoj kompatibilni uređaj sa uključenom Bluetooth vezom. Za dolazne pozive prikazuju se podaci o pozivaocu i propuštenim pozivima. Za tekstualne poruke prikazuju se podaci o pošiljaocu i poruka. Za poruke e-pošte vidljiv je pošiljaoc i predmet. vívoactive prikazuje i obaveštenja sa društvenih mreža kao što su Facebook®, Twitter® i druge, kao i obaveštenja drugih mobilnih aplikacija, uključujući meteorološka i temperaturna upozorenja. Ako želite pročitati više, samo dodirnite i povucite ekran ili očistite ekran jednim pritiskom dugmeta.

Napredne funkcije pametnog sata

vívoactive vam daje kontrolu nad muzikom koju reprodukuje muzički plejer, omogućuje vam određivanje položaja pametnog telefona, a pomoću funkcije Live Track vaši prijatelji i porodica mogu pratiti vaše aktivnosti u realnom vremenu. Možete ga upotrebiti i za daljinsko upravljanje VIRB® Elite akcionim kamerama.

Prilagođene aplikacije i izgled sata

Personalizujte svoj vívoactive pomoću besplatnih preuzimanja iz Garmin Connect IQ prodavnice. Možete prilagoditi izgled sata, dodati polje sa podacima ili preuzeti aplikacije i miniaplikacije koje vam omogućuju brz pregled informacija.

Postavite sebi izazov

Automatska sinhronizacija sa aplikacijom Garmin Connect Mobile omogućava vam ažurno praćenje napretka u svakoj ugrađenoj aktivnosti. Možete osvajati virtualne medalje za dodatnu motivaciju, uključiti se u online takmičenja i povezati, takmičiti i uporediti sa prijateljima i porodicom širom sveta. Na pametnom telefonu pregledajte svoju istoriju i statističke podatke.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 43,8 mm x 38,5 mm x 8,0 mm
 • Veličina ekrana, Š x V: 28,6 mm x 20,7 mm
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 205 x 148 piksela
 • Vrsta ekrana: Ekran u boji
 • Ekran osetljiv na dodir: Da
 • Negativ mod displeja: Da
 • Težina: Bez narukvice: 18,0 g; Sa narukvicom: 38,0 g;
 • Baterija: Punjiva litijumska baterija
 • Trajanje baterije: Do 3 nedelje (10 sati u GPS režimu rada)
 • Vodootporan: Da (50m)
 • GLONASS: Da
 • Upravljanje VIRB kamerom: Da
 • Ekran u boji: Da
 • Omogućen GPS: Da
 • Upozorenje vibriranjem: Da
 • SMART funkcije (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obaveštenja kada je uređaj uparen sa kompatibilnim telefonom): Da
 • Pronađi moj telefon: Da

Navigacione funkcije:

 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da

Funkcije za biciklizam:

 • Senzor brzine / kadence: Da (dodatno)

Funkcije za trčanje i biciklizam:

 • Monitor pulsa: Da (dodatno)
 • Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate od postavljenog tempa): Da
 • Izračunavanje kalorija na osnovu pulsa: Da
 • Proračun potrošenih kalorija: Da

Funkcije za plivanje:

 • Metrika plivanja u bazenu (daljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zamaha, kalorije): Da

Funkcije za praćenje aktivnosti:

 • Brojač koraka: Da
 • Automatski cilj (uređaj uči o vašem nivou aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu): Da
 • Traka podsetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrednosti): Da
 • Praćenje spavanja (prati ukupno vrieme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna): Da

Funkcije za golf:

 • Izmerite udaljenost udarca (izračunavanje tačne udaljenosti za udarce iz bilo kojeg mesta na terenu): Da
 • Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i zadnje strane greena): Da
 • Udaljenost do layupova/doglegova: Da

Garmin Connect:

 • Automatska sinhronizacija (automatski prenos podataka na računar): Da
 • Kompatibilno s Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke): Da

Dodatno:

 • Uparite sat sa svojim pametnim telefonom i telefon će vibrirati i prikazivati upozorenja o dolaznim pozivima, porukama e-pošte, SMS porukama i stavkama iz kalendara, a prikazivaće se i obaveštenja iz društvenih medija i drugih mobilnih aplikacija
 • Omogućene informacije: broj dnevnih koraka, odbrojavanje do cilja, merač neaktivnosti, udaljenost, kalorije, vreme/datum, puls, brzina bicikla, VIRB® akciona kamera / daljinski upravljač, kontrole playera muzike
 • Podržava puls i zonu pulsa: Da (ako se koristi s ANT+ monitorom pulsa)

Pakovanje:

 • vívoactive
 • Kabal za punjenje/prenos podataka
 • Dokumentacija proizvoda

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte