Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija - AV market

JBL GO 2

JBL GO 2

Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija
Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija

Garmin Oregon 650 ručna GPS navigacija

 

Dostupnost: Nema na lageru, kontaktirajte nas za mogućnost poručivanja

61.190,00 RSD
Besplatna isporukaBesplatna dostava

sku: 010-01066-20

 

Garmin Oregon 650 ručna navigacija za aktivnosti u prirodi.


Opremljena naprednim opcijama i senzorima, kao i velikim ekranom osetljivim na dodir za jednostavniju upotrebu.


Sadrži fotoaparat rezolucije 8 Mpix sa automatskim fokusiranjem, LED blicem i funkcijom džepne lampe.

 
 

Detalji

Više funkcije, više snage satelita

 • 3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv i na sunčevoj svetlosti sa dvostrukom orijentacijom
 • Fotoaparat sa rezolucijom od 8 MP, automatskim fokusiranjem, LED blicem i funkcijom džepne lampe
 • Isporučuje se sa ugrađenom osnovnom kartom sveta sa osenčanim reljefom
 • Kompas sa 3 ose sa senzorima za brzinu i barometarski visinomer
 • Dvostruki baterijski sistem - 2 AA baterije ili prateća unutrašnja punjiva NiMH baterija

Uređaji za navigaciju iz nove robusne, vodootporne serije Oregon imaju više funkcija, više snage i najsjajniji ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj kompanije Garmin.

Od trenutka kada u ruku uzmete svoj Oregon 650, spremni ste za ulazak u veliki, novi svet navigacije na otvorenom kompanije Garmin. Uz izuzetno osetljivo GPS i GLONASS praćenje satelita (više satelita znači brže određivanje položaja), prethodno učitanu osnovnu kartu sveta sa osenčenim reljefom i brži procesor, nije da samo gledate karte, već njima i intuitivno upravljate. Ekran na dodir omogućuje vam da zumirate sliku, krećete se kroz nju ili je rotirate, čak i sa većinom rukavica. Tehnologija reflektivnog ekrana toliko pojačava svetlinu ekrana da se karte i prikazi na ekranu jednako živo prikazuju na jakoj sunčevoj svetlosti i u senci.

Dodirnite i krenite

Oregon 650 je dizajniran za korišcenje na otvorenom. Opremljen je najsjajnijim ekranom osetljivim na dodir čitljivim na sunčevoj svetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj kompanije Garmin, ojačan je kako bi bio otporniji na udarce, a i ekran je sa dvostrukom orijentacijom kojim se može upravljati u rukavicama. Udarci, prašina, prljavština, vlaga i voda nisu dostojni protivnici ovom ručnom uređaju za navigaciju posebno namenjenim za korišćenje sa učitanim kartama.

Savršena orijentacija

Oregon 650 opremljen je ugrađenim elektronskim kompasom koji se prilagođava nagibu i koji pokazuje pravi smer čak i kad stojite u mestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Njegov barometarski visinomer prati promene u pritisku i tako precizno određuje nadmorsku visinu na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog pritiska tokom vremena, što vam može pomoći pri praćenju promena u vremenskim uslovima. Pomoću WAAS/EGNOS i GLONASS GPS prijemnika visoke osetljivosti i tehnologije predviđanja položaja satelita HotFix® Oregon 650 brže i preciznije određuje vaš položaj i održava ga čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.
Dvostruki nivo energije

Uz neverovatnih do 16 sati rada baterije novi Oregon 650 ima i dvostruki baterijski sistem optimalan za upotrebu na otvorenom. Ako niste u mogućnosti napuniti unutarašnju punjivu NiMH bateriju koja se automatski puni kada je uređaj spojen na spoljni izvor napajanja, možete koristiti tradicionalne AA baterije.

Kvalitetne fotografije

Ako želite snimiti kvalitetne fotografije, više ne morate nositi fotoaparat. Pomoću ugrađenog fotoaparata u Oregon 650 uređaju sa rezolucijom od 8 megapiksela i automatskim fokusiranjem možete snimiti fotografije vredne deljenja. Svakoj fotografiji odmah se dodeljuje geografska oznaka lokacije na kojoj je snimljena pa se kasnije možete vratiti tačno na to mesto. Fotografije sa svog uređaja Oregon 650, putem USB veze i usluge Garmin Adventures, nove internetske zajednice za deljenje avantura, možete podeliti sa svojim prijateljima. Ako vam je potrebno više prostora, ubacite microSD™ karticu. Pomoću pregleda slika možete pregledavati slike i sa drugih uređaja.

Podelite bežičnim putem

Velike datoteke poput fotografija, geocache stavki, ruta i prilagođenih karata sada možete bežično prenositi između uređaja Oregon iz serije 600. Uz to, novom tehnologijom rute, međutačke i trase prenose se do 50 puta brže. Podatke kao što su međutačke, geocache stavke, trase i slike sinhronizujte na Garmin Cloud kako biste im kasnije pomoću pametnog telefona i aplikacije BaseCamp Mobile mogli pristupati gde god se nalazili. Uređaj Oregon kompatibilan je i sa ANT+ bežičnom tehnologijom i senzorima pulsa i senzorima chirp i temperature.

Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj Oregon vrlo je jednostavno. Učitajte karte iz ponude karata kompanije Ordnance Survey u razmeri 1:50.000 kao što je Garmin GB Discoverer™ ili odaberite jednu od karata u razmeri 1:25.000 iz usluge BirdsEye™ Select i krenite na put. Priključite i pokrenete prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za divan dan na vodi ili kartografske podatke City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na putevima (kompatibilnost možete proveriti u kartici Karte). Pomoću satelitskih slika iz usluge BirdsEye™ Satellite (potrebna pretplata) svojim kartama možete dodati satelitske slike.

Učitajte sve geocache stavke

Nema više odabiranja i planiranja – jednostavno ih sve preuzmite. Oregon 650 može sačuvati ogroman broj geocache stavki. Ne samo jednu hiljadu ili jedan milion. Četiri miliona stavki. Preuzmite sve stavke sa web sajta OpenCaching.com. Učitajte stavke sa usluge GSAK. Ili upotrebite svoj omiljeni program ili web sajt koji podržava GGZ datoteke. Za svaku stavku dostupne su vam sve stavke geocachinga bez papira. Pročitajte pune opise, savete i zapisnike. Pregledajte fotografije stavke. Filtrirajte stavke prema veličini, terenu, zahtevnosti i vrsti. Povežite se sa stavkama koje imaju omogućen chirp. Stvarajte svoje zapisnike na terenu. Učinite sve to. Za Oregon 650 nema ograničenja.

Isplanirajte svoje sledeće putovanje

Pomoću besplatnog softvera za planiranje putovanja Garmin BaseCamp™ potpuno iskoristite svoje avanture. BaseCamp je savršen alat u kojemu jednostavno možete isplanirati svoja putovanja sa kartama, međutačkama, trasama i stazama pre nego što krenete, a kada se vratite u njemu možete izraditi zapanjujuće Garmin Adventures koje možete podeliti sa prijateljima, porodicom ili as kolegama istraživačima. Softver prikazuje podatke sa topografskih karata u 2D ili 3D formatu na ekranu vašeg računara, uključujući konture i profile nadmorske visine.

Ponovno proživite svoja putovanja

Aplikacija BaseCamp Mobile omogućuje vam da ručni uređaj Oregon iz serije 600 potpomognete snagom svog pametnog telefona. Jednostavno upravljajte međutačkama, rutama i trasama koje ste uneli pomoću svog uređaja očvrsnutog putovanjima i delite ih. Pomoću Bluetooth 4.0 bežične tehnologije jednostavno možete sinhronizovati Oregon i pametni telefon i preuzeti svoje podatke. Podatke o ovom putovanju možete preneti na svoj nalog na usluzi Garmin Cloud, privatnom internet centru za skladištenje podataka, i pristupati im gde god se nalazili. Te podatke kasnije možete iskoristiti za stvaranje vlastite Garmin avanture kojom se možete hvaliti prijateljima ili koja će kolegama istraživačima omogućiti da slede vaše korake.

Stvarajte i delite avanture

Usluga Garmin Adventures besplatan je i interaktivan način za deljenje šetnji, vožnji biciklom, putovanja i još mnogo toga. Pomoću softvera BaseCamp u avanturu koju ćete objaviti na internetu možete dodati zapisnike puta, međutačke, fotografije s geografskim oznakama, video zapise sa usluge YouTube® i još mnogo toga. Link do svoje avanture putem e-pošte možete poslati porodici i prijateljima, podeliti je na društvenim mrežama ili objaviti na omiljenim forumima. Softver BaseCamp vam omogućuje da pretražujete i preuzimate avanture i na taj način lako možete slediti druge putnike.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 6.1 x 11.4 x 3.3 cm
 • Veličina ekrana, Š x V: 3.8 x 6.3 cm; 3" dijagonala (7.6 cm)
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 240 x 400 piksela
 • Vrsta ekrana: transreflektivni kolor, 65-K color TFT, osetljiv na dodir
 • Ekran osetljiv na dodir: Da
 • Težina: 209.8 gr. sa baterijama
 • Baterija: NiMH set punjivih bat. (u paketu) ili 2 AA baterije (nisu u paketu); NiMH or Litijum preporučene
 • Trajanje baterije: 16 sati
 • Vodootporan: IPX7
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da
 • GLONASS: Da
 • Barometarski visinomer: Da
 • Elektronski kompas: Da
 • Prenos od jedinice do jedinice (bežično deljenje podataka sa sličnim jedinicama): Da
 • Interfejs: high-speed USB, NMEA 0183 kompatibilan
 • Fotoaparat: Da (8 megapiksela sa autofokusom; digitalni zoom)

Karte i memorija:

 • Osnovna karta: Da
 • Mogućnost dodavanja karti: Da
 • Ugrađena memorija: 3 GB
 • Mogućnost dodavanja memorije: microSD™ kartica (nije u paketu)
 • Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese: Da
 • Međutačke/favoriti/lokacije: 4000
 • Rute: 200
 • Tragovi kretanja - sačuvane trase: 10,000 tačaka, 200 sačuvanih trasa kretanja

Garmin Connect:

 • Kompatibilna sa Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke): Da

Funkcije za aktivnosti na otvorenom:

 • Automatska izrada rute (izrada rute na putu od skretanja do skretanja): Da (sa dodatnim opcionim detaljnim putnim kartama)
 • Prilagođeno za geocaching: Da
 • Kompatibilno s prilagođenim kartama: Da
 • Kalendar lova/ribolova: Da
 • Informacije o suncu i mesecu: Da
 • Tabele plime i oseke: Da - sa opcionim Bluechart kartama (nisu u paketu)
 • Izračunavanje površine: Da
 • Preglednik slika: Da

Dodatno: USB veza kompatibilna sa sistemom Windows® XP ili novijim i Mac® OS X 10.4 ili novijim.

Pakovanje sadrži:

 • Garmin Oregon 650 navigacija
 • USB kabal
 • Spojnica karike
 • Kratko uputstvo

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte

Detalji

Više funkcije, više snage satelita

 • 3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv i na sunčevoj svetlosti sa dvostrukom orijentacijom
 • Fotoaparat sa rezolucijom od 8 MP, automatskim fokusiranjem, LED blicem i funkcijom džepne lampe
 • Isporučuje se sa ugrađenom osnovnom kartom sveta sa osenčanim reljefom
 • Kompas sa 3 ose sa senzorima za brzinu i barometarski visinomer
 • Dvostruki baterijski sistem - 2 AA baterije ili prateća unutrašnja punjiva NiMH baterija

Uređaji za navigaciju iz nove robusne, vodootporne serije Oregon imaju više funkcija, više snage i najsjajniji ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj kompanije Garmin.

Od trenutka kada u ruku uzmete svoj Oregon 650, spremni ste za ulazak u veliki, novi svet navigacije na otvorenom kompanije Garmin. Uz izuzetno osetljivo GPS i GLONASS praćenje satelita (više satelita znači brže određivanje položaja), prethodno učitanu osnovnu kartu sveta sa osenčenim reljefom i brži procesor, nije da samo gledate karte, već njima i intuitivno upravljate. Ekran na dodir omogućuje vam da zumirate sliku, krećete se kroz nju ili je rotirate, čak i sa većinom rukavica. Tehnologija reflektivnog ekrana toliko pojačava svetlinu ekrana da se karte i prikazi na ekranu jednako živo prikazuju na jakoj sunčevoj svetlosti i u senci.

Dodirnite i krenite

Oregon 650 je dizajniran za korišcenje na otvorenom. Opremljen je najsjajnijim ekranom osetljivim na dodir čitljivim na sunčevoj svetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj kompanije Garmin, ojačan je kako bi bio otporniji na udarce, a i ekran je sa dvostrukom orijentacijom kojim se može upravljati u rukavicama. Udarci, prašina, prljavština, vlaga i voda nisu dostojni protivnici ovom ručnom uređaju za navigaciju posebno namenjenim za korišćenje sa učitanim kartama.

Savršena orijentacija

Oregon 650 opremljen je ugrađenim elektronskim kompasom koji se prilagođava nagibu i koji pokazuje pravi smer čak i kad stojite u mestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Njegov barometarski visinomer prati promene u pritisku i tako precizno određuje nadmorsku visinu na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog pritiska tokom vremena, što vam može pomoći pri praćenju promena u vremenskim uslovima. Pomoću WAAS/EGNOS i GLONASS GPS prijemnika visoke osetljivosti i tehnologije predviđanja položaja satelita HotFix® Oregon 650 brže i preciznije određuje vaš položaj i održava ga čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.
Dvostruki nivo energije

Uz neverovatnih do 16 sati rada baterije novi Oregon 650 ima i dvostruki baterijski sistem optimalan za upotrebu na otvorenom. Ako niste u mogućnosti napuniti unutarašnju punjivu NiMH bateriju koja se automatski puni kada je uređaj spojen na spoljni izvor napajanja, možete koristiti tradicionalne AA baterije.

Kvalitetne fotografije

Ako želite snimiti kvalitetne fotografije, više ne morate nositi fotoaparat. Pomoću ugrađenog fotoaparata u Oregon 650 uređaju sa rezolucijom od 8 megapiksela i automatskim fokusiranjem možete snimiti fotografije vredne deljenja. Svakoj fotografiji odmah se dodeljuje geografska oznaka lokacije na kojoj je snimljena pa se kasnije možete vratiti tačno na to mesto. Fotografije sa svog uređaja Oregon 650, putem USB veze i usluge Garmin Adventures, nove internetske zajednice za deljenje avantura, možete podeliti sa svojim prijateljima. Ako vam je potrebno više prostora, ubacite microSD™ karticu. Pomoću pregleda slika možete pregledavati slike i sa drugih uređaja.

Podelite bežičnim putem

Velike datoteke poput fotografija, geocache stavki, ruta i prilagođenih karata sada možete bežično prenositi između uređaja Oregon iz serije 600. Uz to, novom tehnologijom rute, međutačke i trase prenose se do 50 puta brže. Podatke kao što su međutačke, geocache stavke, trase i slike sinhronizujte na Garmin Cloud kako biste im kasnije pomoću pametnog telefona i aplikacije BaseCamp Mobile mogli pristupati gde god se nalazili. Uređaj Oregon kompatibilan je i sa ANT+ bežičnom tehnologijom i senzorima pulsa i senzorima chirp i temperature.

Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj Oregon vrlo je jednostavno. Učitajte karte iz ponude karata kompanije Ordnance Survey u razmeri 1:50.000 kao što je Garmin GB Discoverer™ ili odaberite jednu od karata u razmeri 1:25.000 iz usluge BirdsEye™ Select i krenite na put. Priključite i pokrenete prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za divan dan na vodi ili kartografske podatke City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na putevima (kompatibilnost možete proveriti u kartici Karte). Pomoću satelitskih slika iz usluge BirdsEye™ Satellite (potrebna pretplata) svojim kartama možete dodati satelitske slike.

Učitajte sve geocache stavke

Nema više odabiranja i planiranja – jednostavno ih sve preuzmite. Oregon 650 može sačuvati ogroman broj geocache stavki. Ne samo jednu hiljadu ili jedan milion. Četiri miliona stavki. Preuzmite sve stavke sa web sajta OpenCaching.com. Učitajte stavke sa usluge GSAK. Ili upotrebite svoj omiljeni program ili web sajt koji podržava GGZ datoteke. Za svaku stavku dostupne su vam sve stavke geocachinga bez papira. Pročitajte pune opise, savete i zapisnike. Pregledajte fotografije stavke. Filtrirajte stavke prema veličini, terenu, zahtevnosti i vrsti. Povežite se sa stavkama koje imaju omogućen chirp. Stvarajte svoje zapisnike na terenu. Učinite sve to. Za Oregon 650 nema ograničenja.

Isplanirajte svoje sledeće putovanje

Pomoću besplatnog softvera za planiranje putovanja Garmin BaseCamp™ potpuno iskoristite svoje avanture. BaseCamp je savršen alat u kojemu jednostavno možete isplanirati svoja putovanja sa kartama, međutačkama, trasama i stazama pre nego što krenete, a kada se vratite u njemu možete izraditi zapanjujuće Garmin Adventures koje možete podeliti sa prijateljima, porodicom ili as kolegama istraživačima. Softver prikazuje podatke sa topografskih karata u 2D ili 3D formatu na ekranu vašeg računara, uključujući konture i profile nadmorske visine.

Ponovno proživite svoja putovanja

Aplikacija BaseCamp Mobile omogućuje vam da ručni uređaj Oregon iz serije 600 potpomognete snagom svog pametnog telefona. Jednostavno upravljajte međutačkama, rutama i trasama koje ste uneli pomoću svog uređaja očvrsnutog putovanjima i delite ih. Pomoću Bluetooth 4.0 bežične tehnologije jednostavno možete sinhronizovati Oregon i pametni telefon i preuzeti svoje podatke. Podatke o ovom putovanju možete preneti na svoj nalog na usluzi Garmin Cloud, privatnom internet centru za skladištenje podataka, i pristupati im gde god se nalazili. Te podatke kasnije možete iskoristiti za stvaranje vlastite Garmin avanture kojom se možete hvaliti prijateljima ili koja će kolegama istraživačima omogućiti da slede vaše korake.

Stvarajte i delite avanture

Usluga Garmin Adventures besplatan je i interaktivan način za deljenje šetnji, vožnji biciklom, putovanja i još mnogo toga. Pomoću softvera BaseCamp u avanturu koju ćete objaviti na internetu možete dodati zapisnike puta, međutačke, fotografije s geografskim oznakama, video zapise sa usluge YouTube® i još mnogo toga. Link do svoje avanture putem e-pošte možete poslati porodici i prijateljima, podeliti je na društvenim mrežama ili objaviti na omiljenim forumima. Softver BaseCamp vam omogućuje da pretražujete i preuzimate avanture i na taj način lako možete slediti druge putnike.

Specifikacija

Proizvođač Garmin
Specifikacija

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 6.1 x 11.4 x 3.3 cm
 • Veličina ekrana, Š x V: 3.8 x 6.3 cm; 3" dijagonala (7.6 cm)
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 240 x 400 piksela
 • Vrsta ekrana: transreflektivni kolor, 65-K color TFT, osetljiv na dodir
 • Ekran osetljiv na dodir: Da
 • Težina: 209.8 gr. sa baterijama
 • Baterija: NiMH set punjivih bat. (u paketu) ili 2 AA baterije (nisu u paketu); NiMH or Litijum preporučene
 • Trajanje baterije: 16 sati
 • Vodootporan: IPX7
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da
 • GLONASS: Da
 • Barometarski visinomer: Da
 • Elektronski kompas: Da
 • Prenos od jedinice do jedinice (bežično deljenje podataka sa sličnim jedinicama): Da
 • Interfejs: high-speed USB, NMEA 0183 kompatibilan
 • Fotoaparat: Da (8 megapiksela sa autofokusom; digitalni zoom)

Karte i memorija:

 • Osnovna karta: Da
 • Mogućnost dodavanja karti: Da
 • Ugrađena memorija: 3 GB
 • Mogućnost dodavanja memorije: microSD™ kartica (nije u paketu)
 • Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese: Da
 • Međutačke/favoriti/lokacije: 4000
 • Rute: 200
 • Tragovi kretanja - sačuvane trase: 10,000 tačaka, 200 sačuvanih trasa kretanja

Garmin Connect:

 • Kompatibilna sa Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke): Da

Funkcije za aktivnosti na otvorenom:

 • Automatska izrada rute (izrada rute na putu od skretanja do skretanja): Da (sa dodatnim opcionim detaljnim putnim kartama)
 • Prilagođeno za geocaching: Da
 • Kompatibilno s prilagođenim kartama: Da
 • Kalendar lova/ribolova: Da
 • Informacije o suncu i mesecu: Da
 • Tabele plime i oseke: Da - sa opcionim Bluechart kartama (nisu u paketu)
 • Izračunavanje površine: Da
 • Preglednik slika: Da

Dodatno: USB veza kompatibilna sa sistemom Windows® XP ili novijim i Mac® OS X 10.4 ili novijim.

Pakovanje sadrži:

 • Garmin Oregon 650 navigacija
 • USB kabal
 • Spojnica karike
 • Kratko uputstvo

Napišite Vašu recenziju

Samo registrovani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo Vas logujte se ili se registrujte