#

GARMIN navigacija Nuvi 3490 LMT EU

45.000 din
Proverite dostupnost
SKU
753759981037

Nuvi 34xx serija uređaja sa “Garmin Guidance 3.0” softverom i širinom od samo 9mm je najtanja i najsveobuhvatnija serija uređaj iz Garmin-a do sada.

Ekran 4.3 ". Sadrži kartu Evrope.

Nuvi 34xx serija uređaja sa “Garmin Guidance 3.0” softverom i širinom od samo 9mm je najtanja i najsveobuhvatnija serija uređaj iz Garmin-a do sada.

Glasovnim komandama možete upravljati Nuvijem 3490, bez potrebe da odvajate ruke od volana. Jednostavno „probudite“ nuvija određenom glasovnom komandom.
NAPOMENA Glasovne komande nisu dostupne na srpskom jeziku.

Uz pomoć Nuvija možete izbeći saobraćajne gužve, zahvaljujući TMC prijemnikom sa ukjlučenom premium pretplatom u Evropi, jer on na 30 sekundi preko Garmin Traffic servisa dobija informacije o saobraćajnim gužvama i radovima na putu, i na osnovu dobijenih informacija menja rutu (TMC je dostupan u zemljama zapadne Ebrope).

Nuvi 3490 se isporučuje i sa „lifetime map updates“ servisom za besplatno ažuriranje mapa Evrope registracijom na www.garmin.com.

Napredni „Lane assistance“ i „Junction view“ prikaz obezbeđuje da nikada ne promašite skretanje ili isključenje, jer će Vam navigator na vreme pokazati kojom trakom na autoputu da vozite i fotorealističnom slikom prikazati isključenje sa autoputa kada je to potrebno. Nuvi 34xx serija podržava cityXplorer mape Evropskih gradova za naprednu navigaciju za pešake i portret prikaz slike sa automatskim senzorom orijentacije za lakše korišćenje iz ruke. Opremljen je naprednim "Travl Kit" setom aplikacija i media plejerom uz adapter za slušalice.

Napomena:
Uređaj ne podržava glasovne komande koje korisnik zadaje na srpskom jeziku.

Komplet sadrži: 

  • Nüvi 3490 LMT uređaj
  • Vakuumski nosač za staklo
  • 12V kabl za napajanje
  • USB kabal
  • Uputstvo na srpskom jeziku
Specifikacija
Specifikacija

Navigacija
Trip computer: Pređeni put, timer, prosečna i maksimalna brzina
Dodatna specifikacije: TMC prijemnik informacija o stanju u saobraćaju (u EU)
Dodatni softver: Preinstalirani Travel Kit - preglednik slika, ecoRoute™, fotonavigacija, svetski sat, konvertor jedinica, kalkulator, lane assist (pomoć u odabiru saobraćajne trake i prikaz ograničenja brzine na većim putevima).
Dodatni modul: Bluetooth modul za handsfree komunikaciju mobilnim telefonom TMC Pro - prijemnik informacija o stanju na putevima u Evropi
Podrška za karte: DA - preko micro SD memorjiskih kartica ili u internu memoriju. Isporučuje se sa kartom Evrope u internoj memoriji.
Rute: Automatsko kreiranje Turn-By-Turn ruta sa glasovnim navođenjem. Čuva do 100 ruta.
Linije karaktera: Mogućnost prikaza linije pređenog puta.
Tačke: 1000

GPS Preformanse
Preciznost pozicije: GPS: 5-15 metara u zavisnosti od kvaliteta prijema WAAS / EGNOS: 3-5 metara kad su dostupni korektivni sateliti
Vreme akvizivcije: 1/ sekund, kontinuirano
Prijemnik: Visokoosetljivi GPS prijemnik

Fizičke karakteristike
Displej: dijagonala ekrana: 4"
Dimenzije: 12.2 x 7.4 x 0.9 cm
Težina: 142g
Vodootpornost: Nije vodootporan
Antena: Integrisana

Napajanje
Izvor: Interna litijum-ion baterija
Trajanje baterija: Do 4 sata
Eksterno napajanje: DA(kabal za 12/24V u kompletu)

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?
Copyright © 2013-2021 Sva prava zadržana od strane AV market DOO