#

Dahua komplet HDCVI Full HD VF Bullet 16 kamera

188.590 din 208.500 din
Proverite dostupnost
SKU
DAHUA-FULLHD-VF-16

Dahua HD-CVI komplet sa 16 Full HD varifokalnih kamera u bullet kućištu, snimačem sa hard diskom i ostalom potrebnom opremom.

Pogodan za nadzor većih poslovnih prostora u visokoj rezoluciji.

Podržava nadzor putem web pretraživača, CMS softvera i Android/iPhone mobilnih telefona.

Dahua HD-CVI komplet za video nadzor koji Vam omogućava da po pristupačnoj ceni obezbedite Vaš prostor kamerama. Pogodan je za sve prostore gde je potreban veći broj kamera koje snimaju u visokoj rezoluciji.

Komplet sadrži kamere sa varifokalnim objektivima (optičko uvećanje slike) za lakše podešavanje vidnog polja kamere prema prostoru koji se snima.

Komplet sadrži:

  • 16 Dahua HAC-HFW1220RP-VF-IRE6-27135 kamera Full HD rezolucije u bullet kućištu. Ove kamere imaju ugrađene infracrvene diode za snimanje u mraku dometa do 60m, varifokalni (zoom) objektiv i metalno vodootporno kućište sa IP67 zaštitom od vremenskih uslova.
  • Dahua XVR4116HS-S2 hibridni digitalni video snimač nove generacije koji podržava povezivanje analognih, HDCVI i IP kamera. Može da snima svih 16 kamera u Full HD rezoluciji. Jednostavno se umrežava uz P2P opciju i podržava nadzor putem interneta i mobilnih telefona.
  • Hard disk od 1TB za ugradnju u snimač. Po želji korisnika moguća je i zamena za hard disk većeg kapaciteta ukoliko je potrebno čuvati snimke za duži vremenski period.
  • Četiri kvalitetna stabilisana ispravljača i četiri razvodnika za napajanje svih kamera. Svaki od ispravljača napaja po 4 kamere preko razvodnika.

Napomena: Kablovi nisu uključeni u komplet, oni se dodaju prema potrebnoj dužini.

Napišite Vašu Recenziju
Samo registrovani kupci mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili se registrujte
Nema Pitanja
Da li ste pronašli ono što ste tražili?

Da li želite da Vas obavestimo o super ponudama?

Podseti me kasnije

Hvala Vam! Molimo proverite Vaš mail za potvrdu.

Oops! Notifikacije su isključene.

© 2013-2020 Sva prava zadržana od strane AV market DOO